Redactia.ro
Home » Monden » Ce note a avut Cristina Ich la școală! Iubita lui Alex Pițurcă a trecut greu la o materie: ”Mi-a stricat toată media”

Ce note a avut Cristina Ich la școală! Iubita lui Alex Pițurcă a trecut greu la o materie: ”Mi-a stricat toată media”

GALERIE FOTO (3) Ce note a avut Cristina Ich la școală! Iubita lui Alex Pițurcă a trecut greu la o materie: ”Mi-a stricat toată media”

Cristina Ich este una dintre cele mai transparente personalități din mediul online. Nu îi este frică să spună detalii din viața ei personală, astfel că de data aceasta și-a prezentat carnetul de note în fața fanilor. 

Ce note a avut Cristina Ich la școală

Cristina Ich spune mereu lucrurilor pe nume, este deschisă și împărtășește aproape totul cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Chiar dacă uneori este criticată pentru felul ei brutal de a răspunde la unele lucruri, aceasta a strâns o comunitate numeroasă care o apreciază pentru sinceritate.

De curând, iubita lui Alex Pițurcă, a făcut publice imaginile cu carnetul ei de note din școală, prezentându-le fanilor ei ce note a avut aceasta și care a fost materia care i-a dat bătăi de cap când era elevă. Se pare că influencera chiar este un model de urmat, căci notele ei sunt foarte bune.

Odată ajunsă în casa părintească, diva care a fost până acum cerută în căsătorie de șase ori a umblat la sertarul cu amintiri din copilărie și a pus mâna pe toate testele sau lucrările de control, așa cum erau numite atunci, dar și pe carnetul note din liceu făcând totul public.

Ce note a avut Cristina Ich la școală! Iubita lui Alex Pițurcă a trecut greu la o materie: ”Mi-a stricat toată media”

Inițial, influencerița s-a lăudat numai cu note de nouă sau zece primite la testele pe care le-a dat, la vremea aceea, la ecologie, biologie și cultură civică, după care a scos la înaintare și carnețelul de note. Acela a fost momentul când nora lui Pițurcă a recunoscut că, deși învăța pe brânci și avea numai note mari, o singură materie i-a dat mari bătăi de cap, ba chiar, la sfârșit de an, notele obținute, i-au cam stricat media.

Cu multe lacrimi amare vărsate din cauza notelor mici luate la franceză, mama copilului lui Alex Pițurcă este mândră de reușitele sale, păstrând în continuare amintirile din vremea când era elevă, cel mai probabil, pentru a i le arăta și copilului ei atunci când va mai crește, pentru a-l motiva să fie cea mai bună varianta a sa.

Ce note a avut Cristina Ich la școală! Iubita lui Alex Pițurcă a trecut greu la o materie: ”Mi-a stricat toată media”

”Asta (nr. nota șase) de la franceză mi-a stricat mie toată media. M-a nenorocit profa de franceză. Avem numai 10 și ea îmi dădea șapte. Nu vreți să știți cât plângeam eu când luam o notă mică”, a spus Cristina Ich pe pagina sa de Instagram.

De ce a renunțat Cristina Ich la Facultatea de Medicină

Cristina Ich a dezvăluit că nu a mai continuat în a urma studiile Facultății de Medicină din cauza unui accident pe care l-au suferit părinții săi. Aceștia au fost la un pas de moarte și spune Cristina, ea ar fi avut toate șansele să urmeze această facultate.

”Acesta este un subiect sensibil pentru mine, pentru că mi-aş fi dorit să devin medic. Aveam toate şansele, însă mi s-au dat planurile peste cap atunci când părinţii mei au trecut printr-un accident groaznic, în care era să-i pierd. Asta m-a dărâmat psihic şi nu am mai dat randamentul necesar pentru a face faţă studiilor”, a explicat Cristina Ich.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: