Redactia.ro
Home » Monden » De ce a renunțat Cristina Ich la Facultatea de Medicină: „Era să-i pierd. M-a dărâmat”

De ce a renunțat Cristina Ich la Facultatea de Medicină: „Era să-i pierd. M-a dărâmat”

Cristina Ich la Facultatea de Medicină

Cristina Ich este una dintre cele mai renumite influencerițe de la noi din țară. Are mii de urmăritori care o apreciază pentru conținutul pe care îl promovează. Puțini dintre ei știu despre Cristina Ich că a vrut să urmeze Facultatea de Medicină. A fost însă, nevoită să renunțe dintr-un motiv care este subiect sensibil pentru ea.

De ce a renunțat Cristina Ich la Facultatea de Medicină

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din mediul online. Așadar, Cristina Ich a devenit una dintre cele mai renumite influencerițe din țară. Urmăritorii ei pare că îi cunosc fiecare pas, datorită postărilor de pe rețelele de socializare, însă puțini știu despre Cristina Ich că a vrut să se înscrie la Facultatea de Medicină, dar a renunțat. Ceea ce a determinat-o să facă un astfel de pas este un motiv cu un subiect sensibil pentru ea.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Cristina Ich a dezvăluit că nu a mai continuat în a urma studiile Facultății de Medicină din cauza unui accident pe care l-au suferit părinții săi. Aceștia au fost la un pas de moarte și spune Cristina, ea ar fi avut toate șansele să urmeze această facultate.

”Acesta este un subiect sensibil pentru mine, pentru că mi-aş fi dorit să devin medic. Aveam toate şansele, însă mi s-au dat planurile peste cap atunci când părinţii mei au trecut printr-un accident groaznic, în care era să-i pierd. Asta m-a dărâmat psihic şi nu am mai dat randamentul necesar pentru a face faţă studiilor”, a explicat Cristina Ich.

Cum arată băiețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Imagini cu Noah FOTO - IMPACT

Alex Pițurcă o susține profesional pe Cristina Ich

Frumoasa brunetă, care este căsătorită cu Alex Pițurcă, a mai precizat că acesta o susține foarte mult, acum, din punct de vedere profesional. Ea spune că se dedică, pe lângă activitatea online, și creșterii copilului lor, Noah.

„Am avut marele noroc să fiu înconjurată de oameni care să-mi respecte alegerile, iar jobul meu este una dintre acestea. La fel cum muncesc eu, munceşte şi Alexandru, astfel nu simţim că nu ne oferim destulă atenţie. Sunt o persoană emotivă şi impulsivă, iar tocmai pentru că mă dedic prea mult, orice aş face vreodată m-ar consuma. Însă, odată ce mă temperez, lucrurile revin la normal, iar Alexandru mereu m-a susţinut în ceea ce fac. În weekend-uri, de regulă, petrec cel mai puţin timp pe reţelele sociale sau chiar deloc, pentru că mă dedic total lui Noah” , a mai spus Cristina Ich, pentru sursa anterioară.

Cristina Ich, reacție fără precedent după ce a fost înșelată de Alex Pițurcă. Ce i-a făcut moldoveanca - IMPACT

Sursa: Instagram

Legat de premiul pentru cel mai bun influecer român, la E! People’s Choice Awards din Los Angeles, frumoasa brunetă consideră că acesta este o dovadă a faptului că oamenii o apreciază.

”Premiul este o dovadă a faptului că publicul e alături de mine, iar munca mea a fost recunoscută. Este premiul oamenilor, în primul rând. Ceea ce se va schimba cu siguranţă este percepţia mea asupra propriei activităţi din online. Am realizat că publicul are mari aşteptări de la mine şi îmi doresc să îi surprind pe viitor cu proiecte tot mai mari şi mai frumoase”, a mai explicat Cristina Ich pentru okmagazine.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: