Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ich a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor: „O să rămână o parte din sufletul meu care o să-mi lipsească”

Cristina Ich a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor: „O să rămână o parte din sufletul meu care o să-mi lipsească”

Cristina Ich

Cristina Ich este una dintre cele mai puternice femei din lumea showbiz-ului. Însă, frumoasa șatenă are și momente mai puțin plăcute în viață care au făcut-o să plângă în fața fanilor, pe rețelele de socializare.

Cristina Ich a plâns în fața fanilor

Cristina Ich a izbucnit în plâns în fața fanilor pe rețelele de socializare. Frumoasa șatenă nu s-a mai putut abține și și-a dat frâu sentimentelor de nostalgie. Cuprinsă de tristețe, partenera lui Pițurcă a izbucnit în lacrimi.

Cristina Ich, partenera lui Pițurcă s-a deschis în fața fanilor pe Instagram. Deși pare o femeie puternică și arogantă, șatena spune contrariul. Cu ochii în lacrimi, ea și-a amintit de copilărie și se cataloghează o femeie sensibilă. Cristina Ich a precizat că ea consideră o evoluție viața pe care o duce în prezent.

„Mi-am amintit de toată copilăria mea și de la țară la mine și de cum am evoluat, pentru că pentru mine este o evoluție, mai ales pentru că știu cum am crescut, bineînțeles că am crescut frumos, dar n-am uitat și acolo o să rămână o parte din sufletul meu tot timpul care o să-mi lipsească, pentru că sunt un om foarte simplu, indiferent de cum pare pe online”, a spus Cristina Ich, în lacrimi, pe Instagram.

Cristina Ich: ”Eu sunt un om foarte simplu”

„Indiferent de cum par pe online, arogantă, țărancă, obosită, eu sunt un om foarte simplu și o să păstrez simplitatea cât o să pot eu, indiferent de glumele mele, ce mai spun eu câteodată”, a mai spus ea.

Cristina Ich plânge. Vedeta are părul desprins și poartă un sacou negru.

Noah, fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă a împlinit un an

Alex Pițurcă și Cristina Ich sunt părinții micuțului Noah de pe data de 25 octombrie 2019. De atunci, băiețelul a devenit centrul Universului părinților săi, Cristina Ich și Alex Pițurcă fiind topiți după el. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să aibă un copil, de aceea Cristina Ich a dezvăluit cum a fost cucerită și despre relația dintre ei.

”Tu ai venit spre mine. Nu eu am stat disperată. Tu fibrilai, știu că nu te mai interesa dacă veneam spre tine. Bine, eu ți-am dat de înțeles prin privire că te plac. Ai văzut, eram dulce! Și mi-a spus într-o seară <<pot să te pup>>. Simți când te place cineva într-adevăr. Eu mi-am dat seama ce intenții ai tu de prima dată, după privirea ta, aveai privire de miel. Atitudinea nu, că tu ești genul care domină, dar privirea ta…„, a spus Cristina Ich către Alex Pițurcă pe Instagram.

Care este numele real al Cristinei Ich

Christina Ich,  una dintre cele mai frumoase femei din Români, a devenit faimoasă după mai multe colaborări cu vloggerul Bromania. Frumusețea sa unică a rămas în atenție publicului, care o cunoaște sub numele de Cristina Ich, însă acesta nu este numele ei real. Frumoasei moldoveancă a primit supranumele de Angelina Jolie de România. Numele Ich este unul „de scenă” am putea spune, pentru că pe vedetă o cheamă, de fapt, Cristina Micu.

Cristina Micu este originară din Republica Moldova și a devenit rapid celebră la noi în țară. Muți cred că ea are o frumusețe datorată chirurgului estetician.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: