Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Joia a divorțat în secret! Dezvăluiri incredibile făcute de arhitectă

Cristina Joia a divorțat în secret! Dezvăluiri incredibile făcute de arhitectă

cristina joia

Cristina Joia a divorțat în secret! Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, arhitecta de la „Visuri la cheie” a mărturisit că s-a despărțit de soțul ei în urmă cu un an și jumătate.

O fire discretă, Cristina a preferat să țină ascuns acest eveniment neplăcut din viața ei până acum. Deși părea că nu există deloc probleme în căsnicia cu tatăl fiului ei, iată că lucrurile stau cu totul diferit.

Cristina Joia a divorțat în mai 2021

Vedeta susține că a preferat să nu vorbească despre asta, deoarece a avut nevoie de timp să proceseze ce se întâmpla.

Dezvăluirea că a divorțat l-a luat prin surprindere pe Măruță. „Oamenii află acum pentru prima dată că tu, Cristina Joia, ai divorțat în urmă cu un an și jumătate. Tu ai vrut să pleci sau el a vrut să plece?”, a spus Cătălin Măruță.

Cristina Joia a confirmat divorțul, care a avut loc în luna mai a anului trecut, și a mărturisit că Bogdan a fost cel care a ales să plece.

„El a vrut să plece, dar asta nu mă face pe mine mai puțin vinovată. Dacă cei doi nu lucrează la relație în fiecare zi și nu prioritizează relația, lucrurile alea nu au cum să țină doar dacă se iubesc. De iubit ne-am iubit foarte mult. E o lecție pentru cei care ne ascultă: iubirea nu e de ajuns! Dacă vorbim despre cum se simte un divorț… este ca o moarte. Dacă acolo a fost o legătură și oamenii s-au iubit, divorțul e absolut cumplit”, a spus Cristina Joia la podcastul „Acasă la Măruță”, care va apărea integral pe 31 octombrie.

Cristina Joia a suferit mult după divorț

„Așa a fost și pentru tine?”, a întrebat-o Cătălin Măruță. „Da, chiar a fost. Realmente este o moarte. Este moartea a ceva ce a fost hrănit și a fost viu foarte mulți ani”, a răspuns Cristina. „Ai suferit mult?”, a întrerupt-o prezentatorul „Da”, i-a răspuns sincer Cristina. „Încă mai suferi?”, a întrebat-o Cătălin Măruță. „Nu atât de mult. Nu cred că e ceva ce trece… cred că îți ia mult timp. (…) Ne naștem și murim singuri. Avem dreptul să fim fericiți”, a spus arhitecta.

Cristina Joia, designerul de la Visuri la Cheie, are o poveste de viață interesantă. Ea a studiat în SUA, acolo unde a și locuit timp de opt ani. Dar la un moment dat s-a întors în țară, pentru că s-a îndrăgostit de un bărbat. Relația lor nu a durat mult, dar Cristina l-a cunoscut pe soțul ei cu care și-a dorit să înfieze un copil. Cristina este mama lui Andrei, pe care aceasta l-a adoptat când băiatul avea 3 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: