Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Neagu, desemnată pentru a treia oară cea mai bună handbalistă a lumii

Cristina Neagu, desemnată pentru a treia oară cea mai bună handbalistă a lumii

Cristina Neagu, Cristina Neagu retragere

Cristina Neagu a fost desemnată de Federația Internațională de Handbal cea mai bună handbalistă a lumii în anul 2018, câștigând pentru a patra oară această distincție.

Jucătoarea lui CSM București, a bifat astfel cel de-al patrulea titlu de acest gen din carieră. A fost desemnată cea mai bună jucătoare a lumii în anii 2010, 2015 și 2016. Atfel, Cristina Neagu devine prima sportivă care a primit acest trofeu de patru ori în carieră.

Cristina Neagu pentru a treia oară, cea mai bună handbalistă

„Sunt foarte fericită. Le mulțumesc oamenilor că sunt alături de mine și că m-au votat. Acest lucru contează mai mult pentru mine, mai ales că sunt într-o perioadă de recuperare după accidentare.

Am toate motivele să trag și mai tare și să revin mai puternică. Sunt foarte fericită, vreau să le mulțumesc tuturor fanilor mei și iubitorilor de handbail că mi-au oferit o motivație în plus”, a spus Cristina Neagu.

În vârstă de 30 de ani, Cristina a avut un 2018 fantastic. Pentru a doua oară în carieră, a fost golgheterul Ligii Campionilor cu 110 goluri, competiție în care s-a clasat pe locul 3, alături de CSM București.

Cea mai bună handbalistă a lumii s-a remarcat și la Europeanul desfășurat în decembrie anul trecut. Le-a depășit pe Agnes Farkas și Grit Jurack pentru a deveni cea mai bună marcatoare din istoria competiției cu 237 de goluri.

Datorită Cristinei Neagu, România a ajuns în semifinalele Campionatului European pentru a treia oară. Din păcate, însă handbalista este în acest moment accidentată și va lipsi până în vară e pe teren. Nu se știe dacă va rămâne și în sezonul viitor la CSM București, negocierile dintre cele două părți fiind în impas.

Handbalistul anului pentru a treia oară, Mikkel Hansen

Danezul Mikkel Hansen a ajuns jucătorul anului pentru a treia oară în carieră, după ce a fost al doilea golgheter al Campionatului European, la care Danemarca a terminat pe 4, și s-a clasat pe locul 3 în Liga Campionilor, cu PSG.

Mai mult decât atât, Mikkel a cucerit titlul și cupa Franței.

Citește și: Cine este Bianca Andreescu? Presa internațională este la picioarele ei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: