Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Rus, mamă pentru a patra oară? Imaginile care o dau de gol pe fosta solistă Blondy

Cristina Rus, mamă pentru a patra oară? Imaginile care o dau de gol pe fosta solistă Blondy

GALERIE FOTO (5)

Perioada pandemiei pare să fi fost una cât se poate de bună pentru Cristina Rus. Și asta pentru că paparazzi au surprins-o pe fosta solistă din trupa Blondy cu o burtică suspectă, la aproape un an după ce i-a dăruit soțului ei, milionarul Dragoș Bîlteanu, cel de-al treilea copil. Sunt semne că frumoasa blondină se pregătește de al patrulea copil.

A trecut nu mai mult de un an de când Cristina Rus a adus pe lume cel de-al treilea copil. Însă pare că își dorește o familie și mai mare alături de milionarul Dragoș Bîlteanu, o demonstrează ultimele imagini cu fosta Blondy.

Cristina Rus, mamă pentru a patra oară?

Blondina dă primele semne că ar fi însărcinată. Au apărut imagini în care a fost surprinsă cu o “burtică suspectă”.

Deși este una dintre cele mai discrete apariții din showbizul autohtone, paparazzi au susprins-o de curând pe Cristina Rus în zona Dorobanți din Capitală, ieșind dintr-o cofetărie.

Echipată în mod corespunzător atât pentru frigul de afară, cât și pentru perioada de pandiemie, purtând mască, Cristina Rus a lăsat întâmplător sau nu un detaliu la vedere. Ținuta mulată a pus în evidență o burtică suspectă. Este primul semn că artista s-ar pregăti să fie pentru a patra oară mama, potrivit celor de la Cancan.

Cristina Rus, mamă a trei copii

Cristina Rus a adus pe lume o fetiță acum mai puțin de un an, fiind al treilea copil pe care fosta Blondy îl are cu milionarul Dragoș Bîlteanu.

Fiind o fire extrem de discretă atunci când vine vorba de viața personală, despre cea de-a treia sarcină a Cristinei Rus s-a aflat abia când artista se afla în cea de-a șaptea lună, și atunci fiind dată de gol de niște prietene.

În vârstă de 39 de ani, fosta parteneră de scenă a Andreei Bănică s-a retras din lumina reflectoarelor acum mai bine de șase ani. Cristina Rus a dat viața de artist pentru cea de soție și mama. Fosta jumătate a trupei Blondy are trei copii cu milionarul Dragoș Bîlteanu. În 2010, a venit pe lume Dragoș Jr., apoi în 2014 familia lor s-a mărit cu micuța Cristina Maria. Acum 10 luni, Cristina Rus a mai născut o fetiță.

Așa cum am evidențiat și mai sus, Cristina Rus este o persoană extrem de discrete atunci când vine vorba de familia ei. Cu toate acestea, într-unul din puținele interviuri oferite de fosta Blondy, aceasta a povestit despre alegerea numelui pentru Cristina Maria, micuța pe care a adus-o pe lume în 2014.

Am ales Cristina pentru că este numele meu şi Maria pentru că avem foarte multe persoane în familie cu acest nume. Este un nume sfânt şi-mi place foarte mult”, a declarat atunci Cristina Rus.

Soțul Cristinei Rus, arestat

Cristina Rus formează un cuplu cu Dragoș Bîlteanu un cuplu de mulți ani. Deși este cunoscut că celebrul milionar a avut grave problem cu legea, cuplul a părut indestructibil în fața oricărei lovituri.

Soțul Cristinei Rus, Dragoș Bîlteanu, a fost arestat chiar în 2014, în urma unor acuzații de delapidare, spălare de bani si manipularea pieței de capital. Celebrul afacerist a fost nevoit să petreacă luni bune după gratii. Cu toate acestea, Cristina i-a fost alături cum a putut soțului său. Dragoș Bîlteanu a fost eliberat anul următor, în 2015.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: