Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Șișcanu, scandal de proporții cu Poliția Română. Pentru ce a fost amendată vedeta. „Nu semnez așa ceva!”

Cristina Șișcanu, scandal de proporții cu Poliția Română. Pentru ce a fost amendată vedeta. „Nu semnez așa ceva!”

Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a fost protagonistă într-un incident tensionat cu Poliția Română, după ce a fost amendată pentru că ar fi parcat într-un loc nepermis în timp ce își lăsa fiica, Petra, la școală. Soția lui Mădălin Ionescu nu a acceptat cu ușurință sancțiunea și a avut un schimb de replici aprins cu agentul de poliție. Întreaga scenă a fost filmată de vedetă și distribuită ulterior pe rețelele de socializare, stârnind controverse.

Cristina Șișcanu, amendată pentru parcare ilegală

Incidentul a avut loc în fața școlii unde Cristina Șișcanu își duce fiica. Fosta prezentatoare TV a fost abordată de un polițist pentru că parcase într-o zonă interzisă, în timp ce aștepta să-și lase copilul la școală. Deși pentru mulți părinți este o situație frecventă, în care graba de a lăsa copiii la școală poate duce la astfel de greșeli, pentru Cristina acest moment s-a transformat într-un adevărat circ.

Nemulțumită de faptul că urma să fie amendată, vedeta a intrat într-un conflict verbal cu polițistul. Ea a susținut că nu era corect să fie sancționată pentru că a staționat doar câteva minute, timp în care își lăsa copilul la școală. „Au blocat traficul ca să dea puncte de penalizare părinților care își lasă copiii la școală, pentru că staționează un minut. Și băiatul ăla, care e tânăr, vrea să se afirme, mă filma el pe mine, ca să ce?”, a spus Cristina Șișcanu, exprimându-și indignarea față de situație.

Discuția dintre Cristina și agentul de poliție a escaladat rapid. Vedeta a contestat nu doar amenda în sine, ci și modul în care polițistul a gestionat situația. Ea a refuzat să semneze procesul verbal, invocând faptul că nu are încredere că polițistul ar fi scris corect detaliile și declarația ei. Agentul i-a explicat că poate verifica ce este scris înainte de a semna, dar Cristina a rămas fermă pe poziții, cerând să își scrie ea însăși declarația.

„Nu semnez așa ceva”, i-a spus Cristina polițistului, arătându-se neîncrezătoare în corectitudinea procesului. Agentul, care a încercat să rămână calm pe parcursul disputei, i-a răspuns: „Refuzați să semnați? Apare în procesul verbal. Eu m-am prezentat.”

Atitudinea Cristinei Șișcanu

Pe parcursul incidentului, Cristina Șișcanu a continuat să filmeze scena, menționând în filmarea distribuită ulterior pe rețelele de socializare că polițistul încerca să o facă „faimoasă”. „Nu mă faceți faimoasă”, a răspuns ea ironic, sugerând că notorietatea ei nu are nevoie de asemenea incidente pentru a crește.

Disputa s-a prelungit și asupra detaliilor procesului verbal. Cristina a insistat să scrie ea declarația, dar agentul de poliție i-a explicat clar că nu este vorba despre o declarație, ci despre o mențiune într-un proces verbal de contravenție, care, conform legii, are titlul de creanță. „Nu e declarație, doamnă. Este mențiune la un proces verbal de contravenție, care are titlul de creanță. Știți asta?”, a precizat polițistul.

Cristina Șișcanu nu s-a arătat mulțumită de răspunsurile primite și a continuat să conteste amenda primită. Totuși, conform legii, refuzul de a semna procesul verbal nu anulează sancțiunea, ci doar prelungește formalitățile legale. După ce scena a fost publicată online, reacțiile nu au întârziat să apară, unii susținând poziția vedetei, în timp ce alții au criticat comportamentul său.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect