Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, scoasă cu forța din casă. Ce a obligat-o Mădălin Ionescu să facă

Cristina Șișcanu, scoasă cu forța din casă. Ce a obligat-o Mădălin Ionescu să facă

GALERIE FOTO (5)

Cristina Șișcanu este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește tot ce i se întâmplă cu fanii care o urmăresc. Recent, soția lui Mădălin Ionescu a povestit ce a obligat-o să facă, împotriva voinței sale.

Vedeta este o persoană foarte ocupată, chiar și în weekend, motiv pentru care n-a reacționat bine atunci când soțul ei, Mădălin Ionescu, i-a dat programul peste cap. Se pare că partenerul ei de viață a scos-o în oraș chiar dacă nu a fost de acord în totalitate cu această decizie.

Cristina Șișcanu, invitată de soț să petreacă timpul împreună

Cristina Șișcanu a fost un pachet de nervi pentru că nu a reușit astfel să-și ducă până la capăt sarcinile, dar cu toate acestea s-a conformat deciziei soțului ei. Apoi a povestit totul pe rețelele de socializare.

„Sunt bosumflățică, și asta pentru că soțul m-a obligat să ieșim din casă. Eu aveam foarte multă treabă și el nu, nu, că trebuie să ieșim și noi doi, că n-am mai ieșit noi doi, că ba cu munca, ba cu copiii și că trebuie să avem și noi timpul nostru și uitați-vă aici. Asta este, nu avem ce să facem, ne supunem dorinței soțului”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, ieșire în natură

Dacă la început părea neliniștită și extrem de nervoasă pe Mădălin Ionescu, într-un final a ajuns să-i fie profund recunoscătoare că a scos-o din rutina sa și i-a oferit câteva clipe de relaxare.

Cei doi au vizitat Grădina Vlahiia, o oază de tihnă și relaxare aflată în apropierea Bucureștiului, în Snagov Sat. La Vlahiia se află o fermă de animale, grădini de legume şi livadă, sere şi un lac artifical. Imagini superbe cu acest loc au fost oferite și de Cristina Șișcanu.

„Oricum e superb, e absolut superb cum arată, nu mai sunt bosumflată. Am venit la locul nostru de suflet, la grădina Vlahiia, în Snagov, venim deja de câțiva ani aici, facem diverse petreceri. Am mâncat bine și cu soțul acum ne uităm la animale, păsări, tot ce e aici și natura este absolut superbă, toamna asta este minunată”, a mai spus Cristina Șișcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: