Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Spătar a avut parte de o nuntă de lux. Cum a arătat rochia miresei și ce meniu sofisticat au primit invitații

Cristina Spătar a avut parte de o nuntă de lux. Cum a arătat rochia miresei și ce meniu sofisticat au primit invitații

GALERIE FOTO (3)

Lux și opulență, aceasta a fost definiția clar pentru nunta Cristinei Spătar. Evenimentul care a captivat privirile tuturor a avut loc sâmbătă, 24 iunie, la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al soțului său, milionarul Vicențiu Mocanu.

După ceremonia civilă de pe 10 decembrie 2022, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu printr-o ceremonie religioasă fastuoasă. Iată ce meniu au pus la dispoziție invitaților.

Cum a arătat nunta Cristinei Spătar cu Vicențiu Mocanu

Petrecerea de nuntă a fost organizată într-un local extrem de elegant și luxos, care a fost transformat într-un adevărat paradis floral. Spațiul era inundat de flori albe, iar mesele unde s-au servit bunătățile erau decorate cu rafinament și eleganță, folosind sticlă și ornamente naturale, predominând verdele și alb. Atmosfera era învăluită într-un aer nobil și sofisticat, care a înviorat inimile celor prezenți.

Nașii mirilor au fost Corneliu și Angela Botgros, cunoscuți pentru legătura lor cu lumea muzicii. Corneliu Botgros este fiul lui Nicolae Botgros, renumitul dirijor al celebrei orchestre Lăutarii de la Chișinău. De asemenea, alături de ei s-a aflat și Ion Paladi, împreună cu soția sa, Veronica. Aceștia au fost aleși pentru a veghea asupra fericirii și prosperității cuplului în căsnicia lor.

Cristina Spătar a strălucit în ziua în care și-a unit destinul cu alesul inimii sale. A fost un exemplu de eleganță și rafinament, iar aspectul său impecabil a atras privirile tuturor. Machiajul impecabil, părul lăsat liber și rochia de mireasă, cu umerii goi, i-au pus în evidență frumusețea și silueta grațioasă. Materialul rochiei era împodobit cu elemente sclipitoare, care îi confereau un aer fermecător. Mirele, pe de altă parte, a ales un costum negru impecabil, completând perfect eleganța și prezența sa.

Ce meniu a avut Cristina Spătar la nuntă

Un aspect deosebit de important al oricărei nunți este meniul. La evenimentul Cristinei Spătar și lui Vicențiu Mocanu, meniul a fost desăvârșit și extravagant, reflectând gusturile rafinate ale mirilor și dorința de a impresiona invitații.

Preparatele culinare franțuzești au dominat meniul, întruchipând rafinamentul și sofisticarea. Invitații au avut privilegiul de a gusta frigărui din brânzeturi franțuzești și struguri, cornet cu foie gras și smochine, tartina cu somon fume sau prosciutto con melone. De asemenea, preparatele din pește au fost nelipsite, invitații fiind serviți cu file de butterfish cu orez negru, sparanghel și sos de șampanie.

Cu toate acestea, organizatorii nu au uitat de delicatesele tradiționale românești, care nu puteau lipsi de pe masa de nuntă. Sarmalele cu bacon și mămăliguța, însoțite de smântână și ardei iute, au adus o notă autentică și familiară, amintindu-le invitaților de gusturile și tradițiile locale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: