Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Spătar, apariție emoționantă alături de copiii săi

Cristina Spătar, apariție emoționantă alături de copiii săi

GALERIE FOTO (10) Cristina Spătar, apariție emoționantă alături de copiii săi

Cristina Spătar a fost alături de cei doi copii ai săi în prima lor zi de școală. Vedeta a imortalizat momentul și a postat câteva fotografii pe contul de socializate. Fanii au reacționat imediat.

Cristina Spătar, apariție emoționantă alături de copiii săi

Cântăreața a postat pe contul personal de socializare fotografii cu cei doi copii ai săi, îmbracați în uniforme școalare. Vedeta a fost și anul acesta alături de copiii ei în prima lor zi de școală. Cristina s-a pregătit cu câteva  zile înainte de debutul noului an școlar.

Cei doi copii o fac să uite de tristețe și de greutățile vieții. Cristina Spătar și-a pregătit copiii, i-a dus la salon, le-a aranjat hainele și ghiozdanele. Așadar, ziua importantă a venit, iar cei trei au mers împreună la școală. Copiii au fost îmbrăcați în uniforme școlare, iar Cristina Spătar a avut o tinută închisă la culoare.

Fanii au reacționat imediat la postările vedetei. ‘Felicitari! Sunteti o familie minunata! Mult succes! Sanatate și succes copiilor, iar dumneavoastră răbdare și putere. Știu că nu este ușor (din experiența) dar fiți mândră ….faceți singură ce unii nu reușesc în doi.’

Cristina Spătar a trecut printr-o perioadă grea

Cristina Spătar a divortat de Alin Ionescu, iar aceasta a fost nevoită să înceapă totul de la zero. Cântăreața și-a vândut aproape toate bijuteriile pentru a se putea întreține. Artista s-a mutat cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, aceasta fiind ajutată chiar de fosta soacră. Artista a declarat că în luna decembrie a anului trecut, s-a confruntat cu o depresie, din care și-a revenit cu ajutorul mamei lui Alin Ionescu. Se pare că vinovatul pentru toate greutățile prin care a trecut artista, ar fi chiar fostul ei soț, Alin Ionescu.

Alin și Cristina s-au cunoscut în primăvara anului 2007, iar după câteva luni cei doi au ajuns la ofițerul stării civile. În 2008, au avut parte de o nuntă extraordinară, iar după multe încercări și tratamente, artista i-a dăruit doi copilași lui Alin Ionescu. Opt ani mai târziu, Alin anunța într-o postare pe Facebook despărțirea de marea artistă, iar la scurt timp, cei doi au ajuns în fața notarului pentru a înregistra cererea de divorț.

Acum Alin Ionescu s-a căsătorit cu Larisa Tănăsoiu, care îi va dărui un copil.

Citeste si:Cine este Daniel Dines, românul care a devenit mai bogat decât Ion Ţiriac

Loading...