Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Spătar face anunțul, după un an de relație cu Tiberiu Vărzaru. Decizia luată de artistă și iubitul cu 21 de ani mai tânăr

Cristina Spătar face anunțul, după un an de relație cu Tiberiu Vărzaru. Decizia luată de artistă și iubitul cu 21 de ani mai tânăr

Cristina Spătar dă vestea bombă despre relația cu Tiberiu Vărzaru, iubitul cu 21 de ani mai tânăr. Nimeni nu se aștepta să se întâmple așa curând, la doar un an de relație.

De aproximativ un an de zile, Cristina Spătar trăia o frumoasă poveste de iubire cu Tiberiu Vărzaru, bărbatul care a ajutat-o să treacă peste divorțul de Alin Ionescu, tatăl copiilor ei.

Cristina Spătar, anunțul după un an de relație cu iubitul cu 21 de ani mai tânăr

Însă, la puțin peste un an de momentul în care artista povestea despre noul iubit, vedeta în vârstă de 48 de ani și iubitul cu 21 de ani mai tânăr. au luat decizia la care nimeni nu se aștepta.

„Ne înțelegem foarte bine, nu-mi fac planuri de viitor și n-am așteptări. Dat fiind faptul că el e mult mai tânăr nu mi-am făcut planuri, cu toate că el zice mereu că o să ne căsătorim. El își dorește treaba asta, eu nu-mi doresc să mă mai căsătoresc”, a declarat, în urmă cu un an, Cristina Spătar pentru Cancan.ro.

Însă iată că între timp, cei doi îndrăgostiți acum au luat o decizie în privința relației lor. Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru au luat o pauză.

Cristina Spătar, surprinsă în compania unui alt bărbat

Surprinzător sau nu, anunțul vine la scurt timp după ce Cristina Spătar a fost surprinsă și în compania unui alt bărbat.

Cât despre imaginile cu bărbatul misterios cu care Cristina Spătar a fost surprinsă ținându-se de mână și strângându-se în brațe de repetate ori, vedeta a mărturisit că o leagă doar o prietenie foarte veche de respectivul domn, care nu este din București și cu care s-a întâlnit doar pentru a depăna amintiri din copilărie.

Întrebată dacă logodnicul știa despre relația de prietenie cu acest bărbat misterios, cântăreața a avut un răspuns mai puțin concret.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani.”, a declarat Cristina Spătar pentru Spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: