Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Spătar l-a părăsit pe iubitul tinerel? A fost surprinsă în compania altui bărbat

Cristina Spătar l-a părăsit pe iubitul tinerel? A fost surprinsă în compania altui bărbat

GALERIE FOTO (4) Cristina Spătar, in doliu! Tatal i-a murit

Cristina Spătar a fost surprinsă de paparazzi în compania altui bărbat. Cântăreața dă de înțeles că nu mai este împreună cu Tiberiu Vărzaru, iubitul cu 21 de ani mai tânăr. Iată mai jos imaginile!

Cristina Spătar l-a părăsit pe iubitul tinerel? A fost surprinsă în compania altui bărbat

Cristina Spătar a fost surprinsă de paparazzi, în gesturi tandre, alături de un alt bărbat. Cântăreața lasă de bănuit, după ce în urmă cu câteva luni și-a oficializat relația cu Tiberiu Vărzaru, un iubit cu 21 de ani mai tânăr. Mai mult, Cristina Spătar a mers acasă la bărbatul cu care a mers îmbrățișată pe străzile Capitalei, potrivit Spynews.

Înainte de a se întâlini cu ”masculul misterios”, artista a mers la stomatolog.  Îmbrăcată într-o bluză cu animal print, pantaloni închiși la culoare și încălțată cu o pereche de pantofi fără toc, imediat după ce a ieșit de la dentist a intrat în mașină. S-a dat cu puțin ruj, iar mai apoi și-a dat întâlnirea care stârnește semne de întrebare. Acesta a apărut într-o parcare unde Cristina îl aștepta. Cei doi au discutat preț de câteva minute și au decis să plece cu mașina lui la un restaurant de fițe din Capitală. Timp de trei ore au stat ”porumbeii„ aici, iar după ce s-au bucurat de compania altuia, au mers către locuința bărbatului.

Ce spunea Cristina Spătar despre iubitul cu 21 de ani mai tânăr

Cristina Spătar și-a făcut un iubit cu 21 de ani mai tânăr după ce a divorțat de fostul soț. Timp de patru ani au fost/sunt împreună.

”Nu ne căsătorim, eu nu vreau, dar el zice că da. Nu suntem pregătiți pentru așa ceva, avem doar patru ani jumătate de când suntem împreună, poate peste vreo 20”, a spus Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV.

Vedeta mai spunea în interviuri că se simte fericită alături de acesta, mai ales că exista și o compatibilitate mare între ei, din punct de vedere al zodiilor. Cristina Spătar se declara  mulțumită și de cum se înțelegea acesta cu copiii ei.

Cristina Spătar se iubește cu fostul iubit al fiicei lui Vadim Tudor

”Eu nu vreau să postez nimic cu el, dar de Revelion eram fericiți și am pus o fotografie. Locuim împreună, ieșim împreună, peste tot suntem împreună. El e vărsător și eu sunt gemeni, se spune că este o compatabilitate mare, și chiar așa e. Cred că în altă viața am fost o familie, dar ne mai certăm și noi. Dar el este matur și inteligent. E faină relația noastră, nu ne-am plictisit niciodată unul de celălalt. Cu copiii se înțelege de minune, se joacă cu ei, face lecții cu ei, are răbdare, iar copiii s-au atașat și asta contează foarte mult. Și ei zic mereu să nu mă supăr pe el”, a spus veedeta, în cadrul unei emisiuni TV.

În ceea ce-l privește pe fostul ei soț,  Alin  Ionescu, Cristina Spătar dat de înțeles că ar fi înșelat-o. “A fost o perioadă mai delicată… ultimii doi ani din căsnicie și eu am înțeles mesajul pentru că lipsea foarte mult. Nu-mi reproșez nimic. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul”, a spus Cristina Spătar, în emisiunea ”La Măruță”.

Cristina Spătar se iubește cu fostul iubit al fiicei lui Vadim Tudor

Foto: Cristina Spătar si fostul soț

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: