Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Spătar a făcut mărturisiri dureroase despre fostul soț! ”Pentru mine el era totul”

Cristina Spătar a făcut mărturisiri dureroase despre fostul soț! ”Pentru mine el era totul”

Cristina Spătar, in doliu! Tatal i-a murit

Cristina Spătar a făcut mărturisiri dureroase despre fostul soț! Artista a rămas cu un gust amar după divorțul de Alin Ionescu, bărbatul care i-a oferit doi copii. 

Cristina Spătar a făcut mărturisiri dureroase despre fostul soț

Cristina Spătar a făcut mărturisiri șocante și dureroase despre fostul ei soț, Alin Ionescu, și a vorbit și despre divorțul dintre ei, aceștia încă judecându-se pentru pensia alimentară a copiilor.

Invitată la emisiunea ”La Măruță”, cântăreața a spus lucrurilor pe nume, fără a-și ascunde sentimentele pe care are acum pentru fostul ei soț. Împreună cu afaceristul Alin Ionescu, aceasta are împreună doi copii, pe Albert în vârstă de 11 ani și pe Aida, în vârstă de 8 ani. Artista a mărturisit că nu vorbește absolut deloc cu fostul soț și chiar și relația cu fosta soacră s-a răcit.

“A fost o perioadă mai delicată… ultimii doi ani din căsnicie și eu am înțeles mesajul pentru că lipsea foarte mult. Nu-mi reproșez nimic. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul”, a spus Cristina Spătar.

Cristina Spătar a făcut mărturisiri dureroase despre fostul soț! După divorț, Cristina Spătar, în vârstă de 48 de ani, și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat cu 21 de ani mai tânăr. Este vorba despre Tiberiu Vărzaru, care i-a fost și antrenor de fitness.

“L-am cunoscut înainte cu două luni de divorț și a fost un sprijin pentru mine. M-a curtat asiduu și am zis de ce nu? A fost omul potrivit la locul potrivit”, a spus cântăreața.

Drama prin care trece Cristina Spătar

Timp de opt ani, Cristina Spătar şi Alin Ionescu au format unul dintre cele mai importante cupluri din showbiz-ul românesc, însă relaţia lor s-a terminat definitiv în 2016. Cei doi foşti soţi nici măcar nu îşi mai vorbesc iar acum Cristina Spătar se află în plin proces cu fostul soț.

Cristina Spătar a făcut mărturisiri dureroase despre fostul soț! Se pare că Alin Ionescu nu vrea să plătească pensia alimentară copiilor, aşa cum o cere legea. Din acest motiv, cântăreaţa a fost nevoită să îşi vândă din bijuterii pentru a le putea oferi acestora tot ce au nevoie.

”Mi se pare o idee bună să investești în bijuterii. M-au ajutat mult în pandemie când le-am vândut. M-au ajutat să depășesc această perioadă delicată. Divorțul a fost pe loc, la notar. Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta. Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată.

Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. Am fost la munte de Revelion pentru trei zile. Copiii au rămas la tatăl lor. Nu e normal să îi separ. Albert are 11 ani, Aida are 8 ani și jumătate. Vorbesc cu tatăl pe mobil. Nu mai avem ce vorbi. Nici cu soacra nu mai am relația aia bună, nu mai vorbim, eu m-am retras. Am o relație frumoasă și elegantă cu cumnații mei însă, fratele lui”, a povestit Cristina Spătar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: