Redactia.ro
Home » Știri » Prin ce tragedie trece Cristina Spătar? Artista a povestit totul cu lacrimi în ochi

Prin ce tragedie trece Cristina Spătar? Artista a povestit totul cu lacrimi în ochi

GALERIE FOTO (2) Cristina Spatar

Cristina Spătar trece printr-o dramă misterioasă. A aflat că tatăl ei s-a îmbolnăvit de cancer, afecțiune care a răpus-o pe mama ei, dar și pe fostele iubite ale bărbatului. Artista crede că este vorba fie despre un blestem sau fie despre învecinarea localității sale natale cu orașul Cernobîl.

Drama Cristinei Spătar

A fi artist nu este ușor. Mai ales atunci când treci printr-o dramă. I se întâmplă și Cristinei Spătar după ce a aflat că tatăl ei suferă de cancer ganglionar. Asta în contextul în care mama ei a fost răpusă de această boală cruntă. Mai mult după ce tatăl său a ales să plece de lângă femeia cu care s-a căsătorit și viitoarele sale iubite au murit de cancer. Astfel, cântăreața crede că este vorba despre un blestem sau despre învecinarea localității sale natale cu Cernobîl.

Cristina Spătar nu a avut o copilărie fericită

În această perioadă, după ce a aflat că tatăl său are cancer ganglionar, artista încearcă să îi fie alături părintelui său, deși acesta nu a fost chiar cea mai apropiată persoană din viața ei. Cântăreața a recunsocut că, în copilărie, nu avea un comportament prea delicat față de ea și de sora ei, fiind genul de părinte dur. Cu toate acestea, bărbatul se comporta exemplar cu mama lor, până în momentul în care a aflat că are cancer. El a ales să divorțeze și să își refacă viața cu femei care nu riscau să moară prea curând.

Toate iubitele tatălui au murit de cancer

Viața tatălui Cristinei Spătar nu a fost strălucită alături de celelalte femei. Toate au murit de cancer, ultima parteneră de viață părăsind această lume, în urmă cu aproape un an și jumătate.

„Cu mama s-a purtat impecabil, cu mine și cu sora mea a fost mai dur. Ne altoia, bine de tot, de la o notă mică, dacă întârziam acasă. Când a aflat că mama mea are cancer, el și-a găsit pe altcineva, și mama mea a suferit foarte mult în ultimii ani de viață. El și-a refăcut viața cu o femeie care la scurt timp a murit, toate relațiile lui s-au sfârșit așa, toate iubitele lui au murit de cancer, ca să vezi că toate se plătesc în viață”, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars.

Cristina Spătar nu știe dacă este vorba despre destin sau despre vreun blestem, însă preferă să pună aceste decese înainte de vreme, și chiar și îmbolnăvirea tatălui său, pe seama înevecinării orașului său natal, Onești, cu orașul Cernobîl, unde a avut loc catastrofa nucleară.

”Chiar dacă în ultimii ani nu a fost alături de mine și de sora mea, încerc să îmi fac datoria. Am vb cu el acum ceva timp și era foarte răgușit. Nu puteam să merg la Onești, pentru că stau cu copilații, așa că am vorbit cu doctorii și i-au făcut analizele, găsindu-i un cancer ganglionar. Eu mereu am asociat Oneștiul cu Cernobîlul, fiind destul de apropiate”, a mai adăugat cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: