Redactia.ro
Home » Monden » Vestea tristă pe care Cristina Spătar a primit-o: „Are cancer la gât”. Artista, în lacrimi la TV

Vestea tristă pe care Cristina Spătar a primit-o: „Are cancer la gât”. Artista, în lacrimi la TV

Cristina Spatar

Cristina Spătar primește lovitură după lovitură. După ce a trecut printr-un divorț și și-a pierdut mama în urmă cu câțiva ani, de cancer, acum, artista tocmai a aflat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer la gât. 

Tatăl Cristinei Spătar a fost diagnosticat cu cancer

Cristina Spătar a declarat într-o emisiune TV că viața i-a dat o nouă lovitură. În timp ce trece printr-un divorț care o consum, aceasta a aflat că tatăl ei are cancer la gât. Vestea a venit ca un fulger, iar artista își trăiește acum drama vieții.

”Am aflat recent, că tata are cancer la gât”, a spus Cristina.

Artista și-a pierdut mama din cauza aceleași boli

Moartea mamei sale a fost cea mai mare lovitură pentru ea. Deși s-a întâmplat când în urmă cu mulți ani, pe vremea când era doar o adolescentă, Cristina susține că acel moment a marcat-o pentru totdeauna. Nu s-a dezlipit nicio secundă de ființa iubită și a fost alături de ea în ultimele clipe din viață. Artista a povestit că a fost nevoită să se descurce de una singură cu mama sa, deoarece sora ei era plecată în străinătate. A avut o relație foarte bună cu cea care i-a dat viață și nici până în ziua de astăzi nu a putut trece peste acel moment.

”Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv. Dacă ar fi fost mama lângă mine, ar fi fostul totul mult, mult mai bine și mai ușor de depășit anumite momente. Cea mai mare lovitură a vieții mele a fost moartea mamei de cancer. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare”, a declarat ea în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: