Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ștefania, surpriză impresionantă după ce și-a luat permisul! Ce cadou i-a făcut Speak

Cristina Ștefania, surpriză impresionantă după ce și-a luat permisul! Ce cadou i-a făcut Speak

Cristina Ștefania, iubita lui Speak, la scurt timp după ce și-a luat permisul, a condus prima dată alături de iubitul ei. 

 

 

Ce surpriză i-a pregătit Speak

 

Într-un videoclip postat de Speak pe contul de YouTube, acesta a arătat cum Ștefania îi conduce mașina. Artistul i-a pregătit frumoasei brunete și o surpriză. Speak a dezvăluit că ,,Libelula”, așa cum o alintă, și-a luat mașină cu ajutorul artistului. Însă, amândoi au pus bani pentru achiziționarea mașinii. Cei doi îndrăgostiți nu au dezvăluit și ce mașină are frumoasa brunetă, dar cântărețul a dezvăluit că a putea fi văzută în curând de fani.

Chiar dacă Speak și Ștefania au pierdut în marea finală ,,Asia Express”  în fața unei echipe cu care s-au împrietenit, cei doi nu au motive să se plângă. În urma aparițiilor, cei doi câștigă extrem de mult din publicitate. Contractele de publicitate au explodat după emisiunea de la Antena 1. Mai mult decât atât, vlogurile lui Speak au câștigat tot mai mulți fani, iar iubita lui s-a lansat în afaceri.

 

Ce mașină are Speak

 

Viitorul soț al Ștefaniei nu poate să fie altfel decât fericit. Finalistul Asia Express și-a luat chiar el mașină anul acesta.

Chiar daca nu a dezvaluit clar, în urmă cu câteva luni, dacă primește mașina fără costuri din partea Țiriac Auto, fanii lui Speak știu că el este oricum fan al automobilelor Ford. Înainte să ridice noua mașină de la reprezentanță, cântărețula  bătut drumurile din România cu un Ford Mondeo, de culoare gri. De data aceasta, a decis să aleagă o mașină cu o culoare care să o scoată în evidență. În cadrul unui filmuleț publicat pe contul personal de YouTube, artistul a vorbit și a prezentat în detaliu noua mașină.

Noua mașină  a lui Speak este un superb Ford Kuga, iar artistul s-a declarat extrem de încântat de ea, asa cum se poate vedea și pe filmare.Conform Țiriac Auto, un Ford Kuga poate costa între 33.000 de euro și 49.000 de euro, în funcție de modelul ales.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: