Redactia.ro
Home » Știri » Criticată de fani că-și alăptează fiica de 3 ani. Ce spune Cristina Șișcanu despre asta

Criticată de fani că-și alăptează fiica de 3 ani. Ce spune Cristina Șișcanu despre asta

GALERIE FOTO (2)

Cristina Șișcanu a fost aspru criticată de fani, după ce și-a alăptat fetița de 3 ani în public. Soția lui Mădălin Ionescu a vorbit pe contul personal de Instagram despre cum a fost această perioadă penru ea și de ce reacții a avut parte.

 

Cristina Șișcanu răspunde fanilor

 

Vedeta Cristina Șișcanu a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care își alăptează fetița, Petra, de trei ani. Mesajul care a însoțit fotografia este următorul: „Am alăptat-o pe Petra până  la 2 ani și şapte luni. Nu a fost ușor, dar a fost minunat în același timp… Mă bucur că tot mai multe persoane publice, în mod special mămici-influenceri celebri, promovează alăptatul postând poze cu puii la sân. Acum 3 ani și jumătate eram singura care făcea asta și am stârnit o adevărată revoluție în mediul online. Acum este liniște şi pace. Asta înseamnă că mentalitatea s-a schimbat şi sunt fericită că am avut curajul să mă lupt cu prejudecăţi chiar dacă “o lume întreagă” mi-a fost potrivnică. În timp am primit numeroase mesaje din partea mamelor care îmi mulțumeau că au reușit să treacă peste bariera psihologică de a-şi alăpta pruncul în public.” 

Mai mult, vedeta a afirmat că a vorbit în repetate rânduri despe acest subiect, ba chiar și în aparițiile televizate. Vreo doi ani am fost invitată pe la toate posturile tv, am acordat sute de interviuri pe acest subiect … firesc! Şi am ieşit toate învingătoare, dragi mămici !”, a încheiat mămica.

 

Cum au reacționat internauții

 

 

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Soția lui Mădălin Ionescu a fost aspru criticată pe contul personal de unii fani, în timp ce alții o consideră curajoasă prin faptul că se luptă cu astfel de prejudecăți.

Vedeta este deja cunoscută pentru imaginile în astfel de ipostaze, ba chiar se mândrește cu ele. ,,Din păcate multe mămici nu fac diferența  dintre alăptatul  în publci și alăptatul pe rețelele de socializare! Sunt două lucruri total diferite!Nu e nicio problemă dacă alăptezi în arc sau în altă parte  unde i s-a făcut copilului foame. Dar devine ridicol când acest proces este fotografiat”, a scris una dintre urmăritoarele vedetei.

Un alt internaut o condamnă pe vedetă: ,,nu mi se pare ok sa alaptezi in public, nu esti animal, sau daca o faci, poti sa te acoperi, cum poti sa ti arati sanii, sa i vada toata lumea”. 

Cristina Șișcanu a militat întotdeauna pentru alăptatul în public și a susținut acest lucru în public. Însă, alte persoane  nu consideră o noutate acest lucru. ,,Nu ești prima…că nu ai inventat alăptatul…erau țigănci cu puradei la piept alăptând….la tot pasul….și noi restul nu am dat țuică copiilor …tot la sân am alăptat”, a comentat un internaut.

Vedeta este susținută chiar de propriul soț, Mădălin Ionescu, în ceea ce privește acest aspect. „Da ! Soția mea a alăptat in public! Ok … erau una, doua persoane in apropiere ( pe o raza de 10-15 m)! Ce faci daca ai născut si alăptezi? Nu mai ieși din casă? Nu mai ai dreptul sa trăiești?”, a declarat prezentatorul TV, în urmă cu ceva timp.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: