Redactia.ro
Home » Monden » Critici dure la adresa Adelinei Pestrițu: ”S-a ajuns”. De unde a pornit disputa și ce replică a dat vedeta

Critici dure la adresa Adelinei Pestrițu: ”S-a ajuns”. De unde a pornit disputa și ce replică a dat vedeta

GALERIE FOTO (2)

Adelina Pestrițu a fost pusă într-o lumină mai puțin plăcută, fiind implicată într-o dispută pe internet. Asta după ce vedeta și-a dorit să le arate tuturor bunele maniere la un restaurant, fapt care i-a enervat la culme pe internauți. De aici, n-a mai durat mult și a izbucnit o dispută, care a fost și lămurită, în cele din urmă.

De unde a pornit totul

Adelina Pestrițu este celebră pe Instagram, unde are aproape două milioane de urmăritori. Vedeta a constatat încă o dată că este foarte greu să îi mulțumești pe toți. Totul a început de la un video făcute de aceasta, despre bunele maniere la restaurant. Se pare că nu a fost chiar pe placul tuturor, căci mulți internauți s-au înfuriat și i-au transmis influenceriței, mesaje nepotrivite.  Mai exact, Adelina îi sfătuia pe urmăritorii ei să nu ceară acasă resturile rămase după ce au mâncat la restaurant.

În timp ce Cristina Ich a spus: „Cu tot respectul, dar nu cred ca face cineva asta”, unii fani nu au fost de acord, contrazicând-o pe vedetă. „Hai că m-am trezit cu nervi la cafelutsă! Cinci milioane de tone de alimente ajung la gunoi, în România. Tot atâtea milioane de români abia au ce mânca! Una din cele mai urmărite influenkerite din Romania și totuși atâtea sfaturi greșite. (…) Codul e cod….dar greu când ai 3 cățeii acasă și un copil de 3 ani după ține care nu vrea să lase nimic un farfurie (…)

Auuu, când eram mică mama îmi aducea de la nunți în șervețel cornulețe și nuci umplute. (…) Ce spune codul? Că tre să lași mâncarea bună să o arunce oamenii fără minte sau cum? Mai bine o iau acasă!! (…) Mâncarea ajunge la gunoi ceea ce nu e bine pentru planetă și nu numai. Dar mă rog, codul bunelor maniere. (…) Eu sunt împotriva risipei de orice fel, așa încât ignor tipul asta de sfaturi sau acțiuni așa cum ignor și persoanele care le prezintă! (…) E sindromul ăla al românului sărac, care acum s-a ajuns și vrea să arate că nu mai e sărac. E o rușine pentru genul ăsta de oameni să plece cu o punguță după ei. Evident că sunt niște imbecili’, sunt doar câteva dintre criticile internauților, în mediul online.

Ce replică le-a dat Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu nu rămâne niciodată indiferentă la comentariile și reacțiile internauților, așa că le-a dat o replică după toate criticile încasate gratuit. Vedeta a pus o postare în care explică faptul că aceste sfaturi despre bunele maniere la restaurant provin chiar din Codul bunelor maniere și că nu îi aparțin.

„P.1. Codul Bunelor Maniere spune: Ceea ce am plătit, dar nu am mâncat sau nu am băut, nu se ia acasă. Deși se obișnuiește, mai bine nu-i cerem ospătarului să ne pună la pachet, nici măcar pentru câinele sau pisica de acasă. Este o economie inutilă și cu siguranță animalele de companie de acasă, la care ținem atât de mult, nu știu că am fost la restaurant fără ele, deci sigur nu se vor supăra pe noi.’

P.2. Sosurile. Codul ne recomandă să nu punem sosurile pe friptura, dar nici pe piure, orez sau alte garnituri (macaroane, sote de legume, etc) deoarece este inestetic. Se pun in farfurie (sau într-un recipient mic) și se introduc bucățile de carne tăiate pe rând.
P.S. Acest video face parte dintr-o serie de Reels, din care vom învața împreună, lucruri elementare despre cum să adoptăm un comportament potrivit în societate. Pe unele le cunoaștem deja, însă pe altele le vom descoperi, tot împreună, pe parcursul acestor episoade, sper eu folositoare și de implementat într-o societate cât mai civilizată. #reels”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: