Redactia.ro
Home » Știri » Critici dure la adresa lui Mihai Petre! Fanii îl condamnă pentru comportamentul față de Elwira, soția sa

Critici dure la adresa lui Mihai Petre! Fanii îl condamnă pentru comportamentul față de Elwira, soția sa

Mihai Petre și Elwira Petre sunt acum printre cele mai urmărite cupluri din showbiz, odată cu participarea la Asia Express, fiind una dintre cele mai competitive echipe de pe Drumul Împăraților. Însă pe lângă eleganța pe care o afișează ca dansatori, Mihai Petre a adunat critici dure din partea fanilor săi, care îl condamnă pentru comportamentul față de soția sa.

Mihai Petre este dur criticat pentru cum se comport cu Elwira, soția lui, la Asia Express. Încă de la debutul sezonului 4, dansatorul profesionist a dat dovadă după dovadă că este foarte competitive. Iar când lucrurile nu s-au derulat cum și-a dorit, deseori își iese din fire. Iar competiția în Asia Express nu este deloc una ușoară. Lupta între echipe nu se dă doar pentru premiul cel mare, ci și pentru a-și asigura zilnic transport, mâncare, dar și un loc de dormit.

Iar din marea dorință de a câștiga fiecare probă, Mihai Petre este câteodată mai dur în vorbe și fapte cu soția sa, Elwira, lucru care le-a atras atenția telespectatorilor Asia Express.

Critici dure la adresa lui Mihai Petre pentru comportamentul față de Elwira, soția sa

Pe rețelele de socializare, mulți au lăudat răbdarea Elwirei, însă au criticat temperamentul soțului ei, Mihai Petre.

„Dați dovadă de multă răbdare și diplomație cu Mihai, soțul 🌹🙂”, a comentat cineva la una dintre postările Elwirei.
„Încearcă să nu te mai lași călcată în picioare de acest individ care este soțul tău. Peste câțiva ani fetele tale se vor uita pe Internet și oare ce vor spune? Dacă în fața camerelor de vedere se comportă așa, în casă nici nu vreau să mă gândesc”, i-a mai scris cineva soției lui Mihai Petre la ultimele postări.

La rândul său, Mihai Petre a primit un val de mesaje mai puțin plăcute la ultimele postări, pe care coregraful chiar a ales să le șteargă.

„Petre, din dorința de a câștiga, este agresiv cu toată lumea, șoferi, lumea de pe stradă… Urât comportament” / „Comportamentul lui Mihai lasă de dorit, atât față de soția lui, cât și față de ceilalți”, sunt doar câteva dintre criticile primite de Mihai Petre.

Mesaje în apărarea lui Mihai Petre

Sunt și internauți care au înțeles temperamentul coregrafului, așa că i-au luat apărarea lui Mihai Petre.

„Sper să nu citească concurenții mizeriile pe care le scrieți aici. Emisiunea asta ar trebui să fie una de divertisment, dar nu se poate cu românul, întotdeauna atât de perfect. Trebuie să jignească, să critice, să arunce cu rahat, să își exprime neapărat refulările și răutatea prin comentarii. Relaxați-vă, fraților și bucurați-vă de emisiune!” / „Un cuplu echilibrat, sunt fairplay; Elwira, ce femeie frumoasă și blândă! Este și fairplay și competitivă. Își merită premiile! Este splendidă! / Ce familie frumoasă!”, au fost doar câteva dintre comentariile pozitive la adresa perechii.

În vărstă de 42 de ani, Mihai Petre și soția lui, Elwira Petre, în vârstă de 39 de ani, fac echipă bună atât pe ringul de dans, cât și în viața de zi cu zi de ani buni. Cei doi dansatori s-au căsătorit în anul 2008, iar acum au împreună două fiice, Catinca, în vârstă de 7 ani, și Ariana, care a împlinit 3 ani pe 30 august 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: