Redactia.ro
Home » Știri » Criză de infectare cu coronavirus la un alt spital din România. Zeci de medici, confirmați cu COVID-19

Criză de infectare cu coronavirus la un alt spital din România. Zeci de medici, confirmați cu COVID-19

spitalul din galati

Focar de infecție cu coronavirus la Spitalul Județean din Galați. Zeci de cadre medicale sunt bolnave de COVID-19, drept pentru care o secție a unității spitalicești rămâne închisă.

Spitalul Județean din Galați, focar de infecție cu COVID-19

După o serie de teste realizate pe medicii de la Spitalul Județean din Galați, s-a descoperit că 24 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus.

De asemenea, și nouă pacienți ai spitalului au fost și ei confirmați. Secția Medicală 2 a fost închisă pemtru dezinfecție, pentru că aici au fost depistate cele mai multe cazuri.

După ce au fost descoperite cazurile de coronavirus, medicii și asistentele care s-au îmbolnăvit, au fost transferați la alte unități medicale din orașul Galați.

Medicii rămași sunt epuizați

Pentru a suplini lipsa colegilor, medicii rămași, ce nu sunt infectați cu coronavirus, trebuie să facă mai multe ture și sunt epuizați. Despre acest lucru a vorbit șeful secției ATI de la Spitalul Județean Galați.

„Azi voi scrie, din nou, despre NOI, ATI Judeţean. Obosiţi, epuizaţi, resemnaţi… Calul de povară al judeţului, la care unii se uită să vadă cât poate să mai ducă şi îi mai pun în cârcă. Azi despre Oameni, care după încheierea unei ture la ATI Covid, au nevoie de perfuzii şi oxigen ca să poată să o ia de la capăt. Oameni care s-au străduit să rămână sănătoşi pentru a putea trata
cazurile critice din tot judeţul. Acum, vă spun că am obosit şi suntem dezamăgiţi. Ne-am făcut şi ne vom face datoria în continuare, până când vom mai putea… Dar obosiţi psihic, epuizati fizic, resemnaţi. Singura Secţie ATI funcţională permanent din Judeţul Galaţi”, a scris, pe Facebook, Corina Manole, şeful Secţiei ATI a Spitalului Judeţean Galaţi.

Încă de săptămâna trecută au apărut primele cazuri de infectare cu coronavirus în rândul cadrelor medicale. Atunci, au fost confirmate 10 cazuri de COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: