Redactia.ro
Home » Știri » Asistentă din Galați, hăituită şi umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital de boli infecţioase

Asistentă din Galați, hăituită şi umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital de boli infecţioase

GALERIE FOTO (2) asistentă

O asistentă medicală din Galaţi a povestit pe Facebook cum o terorizează vecinii din blocul în care locuieşte, pentru că lucrează într-un spital COVID-19.

Mihaela Moga Pal are 44 de ani și lucrează la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați. Femeia spune că trăiește un coșmar de când a izbucnit epidemia de coronavirus. Asistenta medical a făcut public miercuri seară chinul prin care trece de câteva zile din cauza vecinilor, care o umilesc doar pentru că lucrează într-un spital care tratează bolnavi cu COVID-19.

„Fetelor, este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla, doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase Galaţi. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe uşa apartamentului… Mi-au trimis poliţia acasă… M-au dat afară din magazinul de la bloc, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase!!!! Ce să înţeleg…. E discriminare????”, a povestit Mihaela Moga Pal, alături de mesajul „Eu nu pot sta acasă”.

Cei care i-au răspuns la postare o încurajează și îi recomandă să facă plângere la Poliție. „Daca e pe aici cineva care e avocat invatati-o pro bono pe doamna asistenta cum sa faca plangere penala impotriva nebunilor de pe scara blocului! n-o lasati sa lupte singura, e suficient ca isi risca viata la serviciu!”, i-a scris cineva. „Sunt probabil aceiasi vecini care cu putin timp in urmă vă rugau să le faceti o injectie sau vă cautau in mod expres cand aveau o problema la spitalul unde lucrati. Caracterul omului este infect şi nu-l schimba nici o suta de pandemii. Putere şi sănătate scumpă doamnă.”, i-a transmis altcineva.

Fotografia de profil a asistentei de pe Facebook este încadrată de mesajul: „Eu nu pot sta acasă, sunt cadru medical”, o campanie lansată la nivel mondial.

asistentă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: