Redactia.ro
Home » Știri » Monica Pop, mesaj tranșant după ce medicii și-au dat demisia. ”Onoare mai există?”

Monica Pop, mesaj tranșant după ce medicii și-au dat demisia. ”Onoare mai există?”

Monica Pop, mesaj pacienti

Monica Pop reacționează după ce mai mulți medici și-au dat demisia în plină criză. Coronavirusul a speriat inclusiv cadrele medicale care nu au mai rezistat și au renunțat la joburile lor, în favoarea sănătății. Ce le transmite faimosul medic oftalmolog acestora.

Cunoscute pentru părerile sale pe care le expune direct și fără menajamente, Monica Pop a avut un mesaj pentru colegii săi. Medicul oftalmolog spune că, deși sunt linia întâi și luptă pentru a salva vieții, medicii sunt în continuare defăimați. Mesajul vine în contextul în care doctorii au fost criticați pentru că își dau demisia, de teama de a nu-și îmbolnăvi familiile.

Mai multe mesaje pe social media au criticat deciziile cadrelor medicale, de a părăsi instituțiile spitalicești. Monica Pop le atrage atenția oamenilor care lasă comentarii negative că nu au știut să aprecieze medicii când i-au făcut bine.

Mesaj tranșat al Monicăi Pop după ce medicii și-au dat demisia

Monica Pop nu a putut să tacă atunci când a considerat că se produce o nedreptate față de colegii săi.

„ONOARE MAI E?

DIN MALITIE SI INTERES , MULTI ATI DESCONSIDERAT MEDICII MEREU, DESI STIATI BINE CA NU E CORECT SI NICI DREPT!DAR LA BOALÂ V-ATI FOLOSIT, DE NOI LA NEVOIE SI LA NECAZ,! IAR TRAFIC DE INFLUENTA CIT CUPRINDE!

ATI INFLUENTAT IN RAU, ATI FACUT TOTUL PENTRU A SCADEA MULT INCREDEREA ROMANILOR IN MEDICI! NU I-ATI ASCULTAT PE CEI VINDECATI, PE CEI MULTUMITI, PENTRU EI NU ATI AVUT URECHI, ATI CAUTAT SI ATI HIPERBOLIZAT MEREU CEVA NEGATIV, NE-ATI PUS MEREU NOROI PE CAP, IN LOC DE AURA DE SFÎNȚI!

ATI PRELUAT INVENTII SI RELE DE LA CÎTIVA SCELERATI, V-ATI REMARCAT PRIN RÂU și VENiN, TOCMAI LA ADRESA LOR, A ZEILOR LUMII!!”

Medicul adaugă și că medicii români sunt apreciați și recompensați în alte țări și că doar în patria lor sunt huliți și blamați. Reacția sa vehementă și tranșantă a atras o mulțime de comentarii la postarea de pe Facebook.

Monica Pop susține că nu trebuiau închise cabinetele stomatologice

Cunoscutul medic, Monica Pop, a spus că nu susține decizia adoptată de guvernul Orban. Ea a spus că mai există și alte afecțiuni, pe lângă coronavirus și că ar trebui ca specialiștii să fie lăsați să ajue cetățenii.

Medicul spune că prin permiterea desfășurării activității cabinetelor medicale, s-ar evita supraaglomerării urgențelor.

Monica Pop este medic oftalmolog din 1983, de când lucrează la la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice din București, unde face și acum gărzi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: