Redactia.ro
Home » Știri » Apelul disperat al unui medic din Galați către Raed Arafat: „Voi fi un soldat exemplar, dar lăsați-mi soția acasă”

Apelul disperat al unui medic din Galați către Raed Arafat: „Voi fi un soldat exemplar, dar lăsați-mi soția acasă”

Mesajul unui medic

Un medic urolog din Galați le cere șefilor din Ministerul Sănătății să îi lase soția, care este tot medic, să rămână acasă pentru a avea grijă de cei doi copii pe are îi au. Ciprian Ghilic precizează că el va intra în războiul pandemiei cu coronavirus, atâta timp cât familia lui va rămâne sănătoasă.

Rugămintea unui medic către Raed Arafat

Ciprian Ghilic în vârstă de 42 de ani, medic urolog la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apotol Andrei” din Galati,  susține că nu se va plânge de lipsa echipamentelor și va trata pacienții cu coronavirus, cu condiția ca soția sa, medic hematolog, să fie lăsată acasă să aibă grijă de cei doi copii mici pe care îi au împreună.

Medicul a postat acest mesaj pe pagina de Facebook și îi cere secretarului de stat, Raed Arafat să îi accepte rugămintea .

Medicul își face griji pentru sănătatea familiei sale și este dispus să își pună viața în pericol pentru a trata pacienții cu COVID-19, atâta timp cât soția și cei doi copii rămân sănătoși.

În ultimele zile, mai mulți medici din România au demisionat, de teamă să nu se infecteze cu coronavirus.

Mesajul emoționant al medicului urolog

”Domnule Arafat, va rog să mă ascultați. Nu îmi distrugeți toată familia! Sunt medic urolog, soția hematolog și avem doi copii de 2 ani și jumătate și respectiv 5 ani și 11 luni. În situația de față sunt disperat.

Nu avem nici o soluție pentru cei mici dacă noi ne vom îmbolnăvi. Spuneți că e război. Părerea mea e că e mai mult mai grav decât la război pentru că inamicul e invizibil, „armata” e foarte mică și dacă pică unul, nu e altul de pus în loc. Dar chiar și așa… la război pleacă doar soldatul, își lăsă soția și copiii acasă. Și luptă pentru patrie cu gândul să își apere familia.

Vreau să lupt cu gândul că soția și copii vor fi bine. Nu îmi obligați soția să vina pe front și voi fi soldat exemplar. Nu mă voi plânge că nu am protecție sau medicamente. Voi lupta și asimptomatic și simptomatic. Atât doar … lasăți-mi soția acasă să aibă grijă de copii. Și nu mă voi gândi să „dezertez” a scris dr. Ciprian Ghilic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: