Redactia.ro
Home » Sport » CTP, nemilos cu Simona Halep. A avut o reacție nervoasă după meciul româncei

CTP, nemilos cu Simona Halep. A avut o reacție nervoasă după meciul româncei

Simona Halep

Gazetarul Cristian Tudor Popoescu a analizat prestația Simonei Halep în meciul cu Harriet Dart.

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a învins-o pe Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA)  și s-a calificat în turul III la Australian Open 2020.

„Simona Halep a rămas calmă, controlată, atunci când Dart a intrat în zona, a început să lovească foarte bine pentru că nu mai avea ce pierde. Meciul nu e numai cu bune.

Simona a făcut o greșeală psihologică pe care nu credeam că o s-o mai văd la ea, și anume că va veni victoria de la sine. De multe ori, nu se întâmplă așa. Adversara prinde curaj, se eliberează de emoție.

Simona Halep își continuă drumul la Australian Open. S-a calificat în turul trei

Asta s-a întâmplat. Și momentul cel mai rău al Simonei a fost acela când, la 5-3, a strigat spre banca tehnică: ”ce să fac?”. Păi cum ce să faci? Trebuia să aștepte ca această explozie a adversarei să se consume. Nu era ceva deosebit. Această enervare a ei nu mi-a sunat bine.

În rest, Simona a făcut un meci de antrenament. A avut parte și de niște schimburi care îi vor fi de folos în continuare. Putem spune că este un meci util, nu aș spune că este un meci foarte bun”, a spus Cristian Tudor Popescu, la DigiSport.

Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-2, 6-4 pe britanica Harriet Dart, locul 173 WTA, venită din calificări, în turul al doilea al Australian Open.

În turul III, Simona Halep va juca fie cu americanca Danielle Collins, locul 25 WTA şi cap de serie numărul 26, fie cu Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 38 WTA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: