Redactia.ro
Home » Sport » CTP, reacție dură după meciul Halep – Svitolina. De ce a pierdut sportiva noastră

CTP, reacție dură după meciul Halep – Svitolina. De ce a pierdut sportiva noastră

Halep

Simona Halep a pierdut, miercuri, al doilea meci de la Turneul Campioanelor, 5-7, 3-6 cu Elina Svitolina. Cristian Tudor Popescu a urmărit partida și are câteva remarci.

„Nu prea am sperat că va câştiga Simona. Chiar dacă în primul set a aplicat foarte bine sfaturile lui Darren Cahill şi a făcut multe puncte, adversara ei, Svitolina, a arătat de la început mai proaspătă. O să râdeţi, dar Svitolina a alergat mai bine decât Simona! Stânga, dreapta, a scos, a scos, a scos incredibil de multe mingi.

Vedeam că Simona ştie ce are de făcut, dar nu a ajutat-o starea generală. Nu părea că are o problemă fizică, dar meciul cu Bianca Andreescu, cu adevărat dur, a obosit-o. A obosit-o psihic, iar cauza principală sunt greşelile neforţate. Prea multe, nu putea câştiga, şi îi mai reproşez că nu a intrat în teren la serviciul doi al Svitolinei care era atacabil. Svitolina nu a avut nicio apăsare, trebuia să o sperie pe al doilea serviciu”, a remarcat gazetarul, potrivit digisport.ro.

Ce șanse are Halep în meciul cu Pliskova

Simona Halep va juca cu Karolina Pliskova pentru al doilea loc în careul de aşi de la Shenzhen.

„Are şanse mai mari cu Pliskova, care nu se simte bine la Shenzen spre deosebire de Svitolina căreia îi prieşte şi terenul şi atmosfera. Cred că o poate bate pe Pliskova.Nu ar mai avea motivaţie dacă ia bătaie de la Andreescu, poate doar banii”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

CTP, despre meciul Bianca Andreescu – Karolina Pliskova

Jurnalistul a continuat: „Cred că Simona are mai multe șanse cu Pliskova. Am văzut-o pe Pliskova, nu pare că se simte foarte bine aici. Cred că Simona o poate învinge pe Pliskova. Dacă nu se califică Simona, aș vrea să se califice Bianca”.

Simona Halep a fost învinsă de Elina Svitolina, în două seturi, la Turneul Campioanelor, scor 7-5, 6-3, după o oră și 40 de minute de joc.

Halep rămâne cu un premiu de 690.000 de dolari şi are asigurate 375 de puncte WTA. În ultima etapă, ea va evolua, vineri, cu Karolina Pliskova. Grație acestui succes, jucătoarea din Ucraina s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor. Locul 2 e disputat acum de Simona Halep, Bianca Andreescu şi Karolina Pliskova.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: