Redactia.ro
Home » Sport » Turneul Campioanelor. Simona Halep, învinsă în două seturi de ucraineanca Elina Svitolina

Turneul Campioanelor. Simona Halep, învinsă în două seturi de ucraineanca Elina Svitolina

Halep

Simona Halep a fost învinsă de Elina Svitolina, în două seturi, la Turneul Campioanelor, scor 7-5, 6-3, după o oră și 40 de minute de joc.

Halep rămâne cu un premiu de 690.000 de dolari şi are asigurate 375 de puncte WTA. În ultima etapă, ea va evolua, vineri, cu Karolina Pliskova. Grație acestui succes, jucătoarea din Ucraina s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor. Locul 2 e disputat acum de Simona Halep, Bianca Andreescu şi Karolina Pliskova.

Elina Svitolina a început în forță meciul cu jucătoarea din România. Deținătoarea trofeului s-a impus la zero în primul game al partidei, reușind apoi un break, scrie Mediafax. Svitolina a câștigat și al treilea game la rând, dar Simona a revenit în joc și a egalat la 3.

Cristian Tudor Popescu a explodat după victoria Simonei Halep: „A fost cam ruginită”

A opta clasată în ierarhia mondială WTA a preluat din nou conducerea și a dus scorul la 4-3 la game-uri în primul set. Campioana noastră a luptat și a reușit să egaleze din nou, 4-4. Svitolina a reușit să se distanțeze iar de Simona, scor 5-4, și era la un game distanță de a câștiga primul set. Dar constănțeanca a egalat. Ucraineanca a câștigat însă setul, 7-5, după 55 de minute de joc.

În setul al doilea, Elina Svitolina a câștigat din nou primul game. Dar campioana de la Wimbledon a reușit să recupereze, să restabilească egalitatea, 1-1 și să preia conducerea. A urmat o perioadă bună pentru jucătoarea din Ucraina, care a câștigat două game-uri la rând, scor 3-2, profitând astfel de starea de oboseală a adversarei. Simona a egalat din nou, după un game bun, 3-3, dar Svitolina s-a distanțat din nou, 4-3, după ce a servit din nou.

Ucraineanca s-a impus și în setul al doilea, scor 6-3, după 45 de minute de joc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: