Redactia.ro
Home » Sport » Cu câte femei s-a iubit Ilie Năstase? S-a zvonit că ar fi vorba despre 2.500 de femei

Cu câte femei s-a iubit Ilie Năstase? S-a zvonit că ar fi vorba despre 2.500 de femei

Ilie Năstase a făcut dezvăluiri inedite cu privire la femeile pe care le-a iubit de-a lungul timpului. Fostul tenismen a fost invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre cariera sa și despre femeile cu care a ieșit de-a lungul timpului. 

 

Întrebarea la care Ilie Năstase nu a vrut să răspundă

Ilie Năstase, unul dintre cei mai mari sportivi ai țării, a fost undul intre cei mai excentrici jucători de tenis din România. Ilie Năstase a avut o carieră de succes, dar viața personală a fost una tumultuoasă. Paginile ziarelor din întreaga lume au vorbit despre viața zdruncinată a tenismenului.

Se zvonește că tenismenul a avut nu mai puțin de 2.500 de femei, cifră pe care acum o neagă, însă, cu zâmbetul pe buze. Ilie Năstase spune despre această cifră că a fost doar un număr pentru scriitoarea britanică care i-a scris cartea și care voia și un element inedit prin care să vândă volumul.

”Dacă aș fi avut atât de multe femei ar fi trebuit să stau mai mult prin cluburi și nu aș mai fi avut timp de tenis”, a fost explicația dată de Ilie Năstase.

În decursul anilor s-a vehiculat că tenismenul s-a iubit cu foarte multe femei, unele fiind femei celebre. Una dintre femeile cu care tenismenul s-a iubit a fost Diana Ross, cântăreața care a făcut senzație în anii ’70. Ilie Năstase a avut o relație de jumătate de an cu artista.

 

Ilie Năstase a avut 5 soții

 

Doar 5 femei au reușit să devină soțiile tenismenului. Prima soție a lui Ilie Năstase a fost Dominique Grazia, un manechin belgian. Tenismenul are și o fată cu aceasta, pe nume Nathalie, care este acum în Canada.

A doua soție  atenismenului a fost actrița Alexandra King, cu care tenismenul a trăit în Statle Unite ale Americii. Cei doi au înfiat acolo un băiat și o fată. În 2004, Ilie Năstase s-a întors în România și s-a căsătorit cu Amalia Năstase, cu care are două fete. Povestea de dragoste a celor doi s-a terminat după 6 ani de căsătorie. Cei doi au divorțat în anul 2010, dar au păstrat legătura de dragul copiilor. Femeia de afaceri a considerat că mariajul cu Ilie a ajutat-o în viață și a recunoscut că îi va fi mereu recunoscătoare celui care i-a dăruit două fiice.

Ilie Năstase s-a căsătorit, ulterior, cu Brigitte Sfăt, iar mariajul acestora a fost extrem de mediatizat din cauza neînțelegerilor constante.

 

La ce femeie nu s-ar mai întoarce tenismenul

 

În cadrul emisiunii lui Denise Rifai, Ilie Năstase a spus că mariajul cu Brigitte nu i-a făcut bine. ,,Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur”, a spus Ilie Năstase în cadrul emisiunii menționate.

Însă, de un an, Ilie Năstase este căsătorit cu Ioana, o femeie cu 30 de ani mai tânără decât el.

Tenismenul a fost întrebat de Denise Rifai dacă este vreuna dintre cele 5 femei cu care nu s-ar mai căsători și astăzi. Ilie Năstase a ezitat să răspundă la această întrebare. Mai mul, fostul tenismen a mărturisit că este fericit cu actuala soție, cu care s-a cununat și religios, în urmă cu câteva luni.

”La întrebarea asta pot să nu răspund? O să răspund…aș rămâne cu ultima! Pentru mine asta contează, ultima persoana cu care sunt. Cât de bine sunt cu ultima persoană, cât de sănătos sunt, cât de mult se ocupă de mine. Asta contează! Au fost și celelalte perioade, dar nu-ți mai aduci aminte. Îți amintești doar cu cine ești azi și ce faci azi”, a spus Ilie Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: