Redactia.ro
Home » Monden » Cu câți bani a fost ademenită Anamaria Prodan în America Express. Impresara a renunțat imediat la telefon

Cu câți bani a fost ademenită Anamaria Prodan în America Express. Impresara a renunțat imediat la telefon

Participarea neașteptată a Anamariei Prodan la emisiunea „America Express” a stârnit interesul și curiozitatea publicului, întrucât aceasta a pășit într-un context în care puțini și-ar fi imaginat-o. Oricare ar fi fost speculațiile cu privire la costurile implicite ale acestei prezențe, realitatea pare să ofere o perspectivă diferită.

Romică și Cătălin Țociu, două figuri cunoscute în lumea mondenă, au trăit o surpriză de proporții în cadrul emisiunii „America Express”. După ce au fost salvați de misteriosul „soare verde” în timpul cursei pentru ultima șansă, cei doi au anticipat o „pedeapsă surpriză”, dar nimic nu i-ar fi pregătit pentru momentul în care Anamaria Prodan a coborât dintr-o mașină albă.

Câți bani a primi Anamaria Prodan pentru participarea la America Express

Alături de impresară, echipa a pornit într-o nouă etapă a competiției, parcurgând Drumul Soarelui, un traseu complex cu provocări și misiuni dificile. Apariția Anamariei Prodan nu a fost doar o surpriză pentru telespectatori, ci și pentru echipa în care a fost inclusă. Chiar dacă nu era concurentă, a fost supusă regulilor și sacrificiilor impuse de competiție.

Impresară celebră, Prodan a fost nevoită să renunțe la toate bunurile de valoare și să se conformeze regulilor stricte ale competiției, inclusiv interdicția de a utiliza telefonul mobil pe parcursul acestui periplu. În schimbul acestor renunțări, i s-au acordat 2.500 de euro, iar pentru a câștiga imunitatea într-o etapă a „America Express”, a beneficiat de cazare, masă și transport asigurate.

Anamaria Prodan, șocată de condițiile în care a trebuit să doarmă

Desigur, această aventură a fost presărată cu provocări neașteptate pentru Anamaria Prodan, inclusiv în ceea ce privește condițiile de trai. Momentul în care a realizat că va trebui să doarmă într-un loc atipic, asemănător mai mult unei case părăsite decât unei locuințe confortabile, a fost un șoc pentru ea.

„Cu siguranță, vin la greu. Știu ce mă așteaptă. Am văzut toate emisiunile și dacă m-am înhămat, trebuie să o duc până la capăt. N-am văzut, n-am visat și nici n-o să mai văd cât trăiesc așa ceva. Asta nu era o casă, era un loc părăsit”, spunea vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: