Redactia.ro
Home » Monden » Cu câți bani au rămas după nuntă Armin Nicoară și Claudia Puican: „Nu am mai rămas cu niciun ban” 

Cu câți bani au rămas după nuntă Armin Nicoară și Claudia Puican: „Nu am mai rămas cu niciun ban” 

 Armin Nicoară și Claudia Puican au spus marele „DA!”. Superba blondină susține că în urma marelui eveniment din viața lor nu au mai rămas cu niciun ban. Iată cât a costat, de fapt, nunta!

Cu câți bani au rămas după nuntă Armin Nicoară și Claudia Puican

Claudia Puican a vorbit despre suma cheltuită pe marele eveniment din viața lor, nunta. Aparent, banii au fost gestionați de soacra ei care s-a ocupat de toate detaliile, de la prăjituri, sală, muzică, până la toate pregătirile:

„Nu știu să zic un preț, pentru că eu nu m-am ocupat personal de petrecerea asta, s-a ocupat mama lui Armin, iar ea știe în detaliu câți bani s-au investit.

Mama lui Armin s-a ocupat de toată organizarea. Ea a plătit prăjituri, sală, muzică și toate pregătirile. Am primit plicurile împreună, dar dacă ea s-a ocupat, ea a trebuit să plătească mai departe. Banii din plicuri s-au dus pe nuntă, nu am rămas cu niciun ban, am mai pus și de la noi.”, a declarat Claudia Puican pentru WOWbiz.ro.

Când va avea loc petrecerea de nuntă a lui Armin Nicoară și Claudia Puican?

Claudia Puican a explicat că după cununia religioasă de anul acesta va urma să facă petrecerea de nuntă, anul viitor, unde își vor invita toți apropiații și prietenii:

„O să urmeze nunta cea mare anul viitor. Am făcut acum cununia religioasă, iar anul viitor, având în vedere că foarte mulți dintre prietenii noștri ne-au dat mesaj că de ce nu i-am invitat, să avem timp pentru organizare. Fiind un eveniment atât de mare este nevoie de o organizarea foarte detaliată, începând de la aranjamente florale, muzică, sală, rochii și tot felul.”, a mai spus Claudia Puican pentru sursa citată.

 

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: