Redactia.ro
Home » Știri » Cu câți bani este plătit lunar Mihai Voropchievici de către Antena 3

Cu câți bani este plătit lunar Mihai Voropchievici de către Antena 3

Cu câți bani este plătit lunar Mihai Voropchievici de către Antena 3

Mihai Voropchievici este unul din cei mai importanți numerologi din țara noastră. Acesta are un nivelul înalt de pregătire, precum și îndelungata experiență pe care a dobândit-o de-a lungul timpului în profesia sa. Totodată, Mihai Voropchievici este una din figurile centrale ale numerologiei din România. El este prezent mereu la horoscopul de la Antena 3.

Mihai Voropchievici, colaborare cu Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici prezintă săptămânal darurile runelor pentru toate cele 12 semne ale ale zodicului la Antena 3. Pe lângă horoscop, Mihai Voropchievici împreună cu Lidia Fecioru vorbesc și despre astre, dar și despre obiceiurile care ne îngreunează viața, iar lucrurile povestite de ei ajută fiecare persoană în parte într-o oarecare măsură.

Cine este renumitul Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici este cunoscut pentru previziunile sale pe care le acordă runelor, adică cifrelor sau semnelor magice, în funcție de fiecare zodie în parte. Dată fiind experința îndelungată în acest domeniu, Mihai Voropchievici este cunoscut pentru previziunile sale în acest sens.

Acesta e cunoscut de toată România. Este un specialist cu studii în arte divinatorii- astrologie, numerologie, chiromantie și cartomantie. Numerologul în vârstă de 68 de ani este căsătorit și este tată a trei copii, două fete, Alina și Giulia, și un baiat, Alex, potrivit vedeteblog.com.

„Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest…”, povestea Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Cu câți bani este plătit lunar Mihai Voropchievici de către Antena 3

Potrivit voceabnilor.ro, Mihai Voropchievici primește pentru colaborarea cu Antena 3, 1.500 de euro pe lună pentru aceste apariții. Numerologul este invitat permanent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, emisiune ce se difuzează săptămânal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: