Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce a plecat Andreea Berecleanu la mare! Fanii au rămas mască după ce a văzut imaginea

Cu ce a plecat Andreea Berecleanu la mare! Fanii au rămas mască după ce a văzut imaginea

GALERIE FOTO (3) Cu ce a plecat Andreea Berecleanu la mare! Fanii au rămas mască după ce a văzut imaginea

Andreea Berecleanu și-a surprins cu adevărat fanii! Prezentoatoarea TV și-a luat soțul și fiul și au plecat la mare în weekend, însă nu cu mașina personală. Iată cu ce s-a deplasat vedeta!

Cu ce a plecat Andreea Berecleanu la mare! Fanii au rămas mască după ce a văzut imaginea

Andreea Berecleanu s-a decis împreună cu soțul și fiul său să părăsească pentru câteva zile aglomerația din București și să meargă pe litoralul românesc. Decizia prezentatoarei i-a șocat pe fani, și nu pentru că a ales să meargă la plaja, ci cu ce anume a ales să meargă. Aceasta nu s-a folosit de mașina personală și a luat trenul sprea Constanța.

Cu ce a plecat Andreea Berecleanu la mare! Fanii au rămas mască după ce a văzut imaginea

În ultimul timp, tot mai multe vedete aleg să foloseasc mijloacele de transport în comun, în defavoarea mașinii personale, iar jurnalista Andreea Berecleanu nu le ocolește deloc. Prezentatoarea TV s-a fotografiat în Gara de Nord alături de fiul și soțul ei, în drumul lor spre mare.

Aceasta a postat și câteva rânduri pe rețelele de socializare despre experiență și de faptul că a rămas surprins plăcută de cât de civilizați sunt oamenii. Știrista a mai scris și că în ciuda faptului că trenurile au întârzieri, oamenii au învățat în cele din urmă să fie calmi și răbdători.

Cu ce a plecat Andreea Berecleanu la mare! Fanii au rămas mască după ce a văzut imaginea

”Azi dimineață, în Gara de Nord. Noi trei, 2 zile către mare, într-o atmosferă atât de civilizată și frumoasă. Poate că am avut eu noroc să văd în jur doar oameni drăguți. De toate vârstele, familii cu copii, tineri, oameni de la țară, mulți străini, toți așteptau cu răbdare anunțul de pe tabelul electronic. Apoi, când a fost anunțată linia, NIMENI nu s-a îmbulzit, așa cum se mai întâmpla pe vremuri. Și chiar dacă trenurile au întârzieri, inclusiv al nostru, oamenii au învățat să fie calmi și înțelegători. Am avut impresia unui popor diferit, mai ales că în locuri așa cum e o gara sau un aeroport, vezi adevărată față a unei nații. Chapeau!”, a scris Andreea Berecleanu pe contul său de Facebook.

Andreea Berecleanu recomandă călătoritul cu trenul

După ce s-a bucurat de relaxare și soare câteva zile, Andreea Berecleanu s-a întors înapoi în București, tot cu trenul. Vedeta a mărturisit că la dus a avut parte de o întârziere de aproximativ o oră, dar la întors nu s-a ivit nicio altă problemă. Jurnalista le-a dorit tuturor internauților o vacanță plăcută și ușoară, iar dacă totuși nu au posibilitatea să plece nicăieri să-și facă zile senine și mici pofte:

”La dus a avut intarziere de aprox 1 ora. La intors, nu. Va doresc zile de vacanta usoare, oriunde le petreceti. Si daca alegeti sa nu plecati nicaieri, incercati sa va faceti mici placeri sau pofte de orice fel care sa va bucure. Cu dragoste, Andreea”, a mai scris știrista pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: