Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Berecleanu l-a dat din nou în judecată pe fostul soț! Care este motivul

Andreea Berecleanu l-a dat din nou în judecată pe fostul soț! Care este motivul

Andreea Berecleanu se întoarce în televiziune

Andreea Berecleanu l-a dat din nou în judecată pe Andrei Zaharescu, fostul soț. Astfel, cei doi s-ar putea reîntâlni la judecătoria Sectorului 1, acolo unde Andreea a înregistrat dosarul din luna aprilie, însă nu a ajuns încă pe rol. Deși au trecur șapte ani de la divorț, pare că nici acum nu și-au încheiat socotelile.

Andreea Berecleanu l-a dat iar în judecată pe Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu și fostul ei soț, Andrei Zaharescu pare că nu și-au încheiat socotelile la șapte ani după divorț. Prezentatoarea de știri l-a dat din nou în judecată pe acesta, prin urmare urmează să se reîntâlnească amândoi la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde dosarul a fost înregistrat de Andreea.

Ce mai are de împărțit Andreea Berecleanu cu fostul soț

Potrivit wowbiz.ro. este vorba despre un ”partaj de bunuri comune și lichidarea regimului matrimonial.”  Una dintre treburile rămase încă nerezolvate este o firmă de producție video pe care au avut-o ambii soți și care…se află într-o situație sub semnul întrebării. Au rămas vreo câteva detalii financiare în aer, iar prezentatoarea a cerut instanței să decidă asupra acestui aspect. Ambii foști partneri ar vrea, totuși, să închid societatea, de vreo cinci ani.

După divorțul din 2013, Andreea Berecleanu, dar și Andrei Zaharescu și-au refăcut viața. Ce doi, însă, sunt părinții a doi copii Eva (18 ani) și Petru (14 ani). Andrei Zaharescu este acum departe de România, tocmai în Africa de Sud, acolo unde este consul. Andreea a rămas în țară și formează un cuplu cu medicul Constantin Stan. Nași de cununie le-au fost Gabriela Firea și Florentin Pandele. Andreea Berecleanu și Gabriela Firea au rămas în relații excelente de prietenie, de pe vremea când erau colege de trust.

Andreea Berecleanu va prezenta știrile la Prima TV

După ce a renunțat la Observator, Andreea Berecleanu a primit oferta de a prezenta știrile la Prima TV. Mutarea Andreei Berecleanu se întâmplă la aproximativ nouă luni de la despărțirea de postul Antena 1.  Acolo a prezentat Observatorul nopții, de la  ora 19.00 (în ultimii 10 ani). Cea care i-a luat locul este Alessandra Stoicescu. Andreea Berecleanu este considerată drept una dintre cele mai profesioniste prezentatoare de știri din țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: