Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Berecleanu câștigă procesul cu fostul soț. Ce i-a convins pe magistrați

Andreea Berecleanu câștigă procesul cu fostul soț. Ce i-a convins pe magistrați

Andreea Berecleanu câștigă procesul cu fostul soț

Andreea Berecleanu a câștigat procesul cu fostul soț. Cei doi au divorțat în urmă cu șapte ani și nici până acum nu și-au încheiat socotelile. În tot acest timp, foștii soți au avut mai multe dispute în instanță.

Andreea Berecleanu câștigă procesul cu fostul soț

În cel mai recent proces, actualul consul general în Africa de Sud a cerut ca fosta știristă de la Antenă să răspundă patrimonial pentru insolvența companiei care le-a aparținut.

Potrivit cancan.ro, în urmă cu doar câteva zile, judecătorii de la Tribunalul București au dat verdictul în procesul intentat de Andrei Zaharescu. Magistrații au respins acțiunea depusă de consul considerând că faptele s-au prescris.

”Admite excepţia prescripţiei, invocată de pârâtă. Respinge acţiunea ca fiind prescris dreptul material la acţiune. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti secţia a VII-a civilă. Pronunţată azi 04.11.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul București.

Motivul căsniciei eșuate, spus chiar de prezentatoare

„Războiul” dintre cei doi a pornit în urmă cu câțiva ani. Fosta prezentatoare de la Observator i-a intentat fostului ei soț mai multe procese pentru plata pensiei alimentare. Andrei Zaharescu ar fi obținut o reducere de 200 de dolari, față de 600 de dolari, cât ceruse în instanță. El a motivat atunci că are nevoie de bani pentru întreţinerea ultimului său fiu. La ultima vizită în instanță, Andreea Berecleanu câștigă procesul cu fostul soț.

Andreea Berecleanu a decis că e momentul să spună adevărul despre căsnicia eșuată. Aceasta consideră că pentru ca relația să meargă bine, trebuie ca fiecare să rămână în rolul inițial.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: