Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce bărbați celebri a fost cuplată Monica Bîrlădeanu. Dan Bittman, gest impresionanat pentru a o cuceri

Cu ce bărbați celebri a fost cuplată Monica Bîrlădeanu. Dan Bittman, gest impresionanat pentru a o cuceri

Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu, considerată una dintre cele mai frumoase și de succes femei din România, a trecut prin numeroase relații amoroase înainte de a-și găsi liniștea alături de actualul său soț, medicul Valentin Gheorghiță. Recent căsătorită, Monica a avut un parcurs amoros marcat de câteva relații cu bărbați celebri din România, care au captat atenția publicului de-a lungul anilor. Deși viața sa profesională a fost mereu în ascensiune, pe plan personal, actrița a avut parte de câteva dezamăgiri.

Relațiile amoroase din trecutul Monicăi Bîrlădeanu

De-a lungul timpului, Monica Bîrlădeanu a fost asociată cu mai mulți bărbați celebri, fiecare dintre aceștia având un loc special în viața sa. Una dintre cele mai comentate relații a fost cea cu Dan Bittman, solistul trupei Holograf. În anul 1998, Bittman a fost atât de îndrăgostit de Monica încât, conform zvonurilor, și-ar fi făcut chiar un implant de păr pentru a o cuceri. Deși relația lor nu a avut un final de basm, ea a rămas una dintre cele mai discutate din acea perioadă.

Un alt nume important asociat cu Monica este Cosmin Olăroiu, renumitul antrenor de fotbal. Deși presa a speculat despre o posibilă relație între cei doi, Monica a negat orice legătură amoroasă. În aceeași perioadă, s-a vorbit și despre o posibilă idilă între ea și Răzvan Fodor, deși nu s-au confirmat detalii despre această relație.

Una dintre cele mai importante relații din viața Monicăi a fost cea cu regizorul Bobby Păunescu. Cei doi au format un cuplu începând din 2002 și au avut o relație de zece ani, marcând o perioadă semnificativă în viața actriței. Deși s-au logodit, nu au ajuns niciodată la altar, despărțindu-se în 2012. După această ruptură, Monica a continuat să se concentreze pe cariera sa înfloritoare, bucurându-se de libertatea oferită de statutul de femeie singură.

După despărțirea de Bobby Păunescu, Monica a fost implicată într-o relație cu actorul Robinson Stevenes

Relația lor nu a durat foarte mult, însă a fost urmată de o altă idilă cu fotograful Barna Nemethi, care era cu șapte ani mai tânăr decât ea. Relația cu Barna a fost una comentată intens de presă datorită diferenței de vârstă, însă acest aspect nu a părut să afecteze legătura dintre cei doi.

În 2016, Monica a apărut în compania medicului Renert Gad, un alt bărbat celebru care a atras atenția publicului. Totuși, relația lor a fost controversată, deoarece s-a speculat că acesta ar fi fost căsătorit în perioada respectivă. Actrița a evitat să ofere detalii despre acest subiect, rămânând discretă cu privire la viața sa personală.

Monica Bîrlădeanu a ales întotdeauna să-și păstreze viața privată departe de ochii publicului. Relația sa cu actualul soț, medicul Valentin Gheorghiță, a devenit publică abia după ce un turist i-a surprins împreună în vacanță, în Bulgaria. Această dezvăluire a fost urmată de o serie de speculații în presă, dar Monica a decis să pună capăt zvonurilor, explicând clar situația pe rețelele de socializare.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală.”, a scris atunci Monica Bîrlădeanu pe Facebook. Actrița a subliniat că relația lor este una deschisă și sinceră, însă preferă să își trăiască fericirea în intimitate, departe de ochii curioșilor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: