Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce bărbați celebri s-a iubit Laura Giurcanu înainte de Aris Eram? Nu demult, vedeta a fost înșelată înainte de nuntă

Cu ce bărbați celebri s-a iubit Laura Giurcanu înainte de Aris Eram? Nu demult, vedeta a fost înșelată înainte de nuntă

Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram și escapada din Barcelona: „Momentan sunt bine singură”

Cu ce bărbați celebri s-a iubit Laura Giurcanu înainte de Aris Eram? Nu demult, vedeta a fost înșelată înainte de nuntă. Iată detaliile!

Cu ce bărbați celebri s-a iubit Laura Giurcanu înainte de Aris Eram

Laura Giurcanu, o prezență constantă în lumea showbiz-ului și a influencerilor, a atras întotdeauna atenția publicului nu numai prin activitatea sa online, ci și prin relațiile sale amoroase. Deși este acum într-o relație fericită cu Aris Eram, ceea ce a devenit public după ce au fost surprinși sărutându-se într-o mașină după competiția America Express, trecutul său sentimental nu a fost lipsit de evenimente și nume sonore.

Nu demult, vedeta a fost înșelată înainte de nuntă

Pentru mulți, Laura Giurcanu a rămas mereu o prezență discretă în ceea ce privește viața sa privată, dar cu toate acestea, ea a trăit câteva experiențe de dragoste notabile. Unul dintre partenerii importanți pe care i-a avut Laura Giurcanu a fost Cesar, fostul ei logodnic. Laura se afișa cu el pe rețelele sociale și se vedea ajungând cu acesta până la altar pentru a spune marele „DA!, însă povestea lor de dragoste s-a sfârșit tragic după ce acesta a înșelat-o. Această despărțire a fost una dureroasă pentru Laura și a adus multă suferință, mai ales că au anulat nunta, potrivit RTV.

Înainte de Aris Eram, Laura Giurcanu a fost implicată și în relații cu bărbați celebri din showbiz-ul românesc. Unul dintre acești bărbați a fost fotbalistul Alex Târnovan, deși povestea lor de dragoste nu a durat mult. Un alt nume notabil din trecutul său amoros este Matei Dima, alias BRomania, care a stârnit speculații cu privire la o posibilă relație cu Laura după ce aceasta a apărut într-unul dintre clipurile lui.

Pe lista bărbaților celebri care au trecut prin viața Laurei se numără și Dani Oțil, un cunoscut prezentator TV, precum și artistul Cuza de la Noaptea Târziu. De-a lungul timpului, Laura Giurcanu a fost curtată și de alți fotbaliști de renume, cum ar fi Bogdan Stelea și Ilie Dumitrescu. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste relații nu a fost confirmată oficial de către Laura, conform Cancan.ro.

Acum, Laura Giurcanu și Aris Eram formează un cuplu, iar fanii lor urmăresc cu interes evoluția relației lor.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: