Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce femei celebre din România au avut relații frații Tate, acuzați de trafic de persoane și viol

Cu ce femei celebre din România au avut relații frații Tate, acuzați de trafic de persoane și viol

Cu ce femei celebre din România au avut relații frații Tate, acuzați de trafic de persoane și viol și arestați pentru 30 de zile de curând.

Cu ce femei celebre din România au avut relații frații Tate, acuzați de trafic de persoane și viol

Cei doi frați Tate, de cetățenie britanică, acuzați de trafic de persoane și viol, au fost arestați pentru 30 de zile. În același dosar au fost emise mandate de arestare și pentru două femei cu cetățenie română, bănuite de complicitate în acest caz.

În ceea ce privește viața lor personală, sunt și femei celebre din România care au avut legături amoroase cu acești doi indivizi și care le-au trecut acestora prin pat. De relații de lungă durată sau serioase nu poate fi vorba, ci din contră.

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Tristan Tate pentru scurt timp, dar suficient cât să o facă publică și pe care să o și regrete, între timp. Același individ a avut o relație și cu Alexandra Stan, cântăreață destul de cunoscută la noi și nu numai. Legătura lor nu a durat mult, pentru că românca a ales să o încheie după doar două săptămâni, potrivit Viva!. În timp ce erau împreună, pe net a apărut o serie de imagini indecente cu cei doi, când Tate îi acoperea sânii cu brațul, iar vedeta era mai mult goală.

Andrew Tate, pe de altă parte, a avut o relație cu Lidia Buble, care și ea a avut probleme cu legea după ce a fost recent condamnată pentru dare de mită. Cel puțin, aceasta a fost singura făcută publică, însă nici legătura acestora nu a fost de lungă durată, ba din contră. Se pare că Buble nu prea accepta că iubitul ei era tot timpul plecat, așa că relația nu avea sens să aibă vreun viitor în astfel de condiții, potrivit sursei menționate mai sus.

Rămâne de văzut ce o să se întâmple cu frații Tate. Cel puțin 6 tinere ar fi fost exploatate de aceștia, convinse să se alăture grupării prin metoda „loverboy” și apoi șantajate, amenințate, obligate să producă materiale pornografice care erau vândute apoi prin intermediul unei platforme online cu plată, în beneficiul celor doi frați, a relatat Digi24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: