Redactia.ro
Home » Homepage » Lidia Buble, condamnată la închisoare pentru dare de mită. Va presta și muncă în folosul comunității

Lidia Buble, condamnată la închisoare pentru dare de mită. Va presta și muncă în folosul comunității

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble, condamnată la închisoare pentru dare de mită. Va presta și muncă în folosul comunității

Lidia Buble a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru dare de mită, acuzată că a dat 900 de lei unor agenţi de la Brigada Rutieră Bucureşti. Cântăreața va presta și muncă în folosul comunității.

Lidia Buble, condamnată la închisoare pentru dare de mită. Va presta și muncă în folosul comunității

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru dare de mită după ce a dat 900 de lei unor agenţi de poliţie pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

Lidia Buble a fost trimisă în judecată în noiembrie 2021 de procurorii DIICOT Ploiești, într-un dosar în care vedeta este acuzată de dare de mită. Se pare că a fost interceptat un dialog telefonic între cântăreață și un prieten, în timpul căruia Lidia Buble îi cerea sfaturi cu privire la modul în care ar putea să scape de un control al poliției, fără să fie sancționată. Individul cu care Buble a vorbit la telefon era vizat de o anchetă a procurorilor DIICOT din Ploiești, într-un dosar de trafic de droguri și avea telefonul interceptat, potrivit G4Media.ro.

Conform deciziei instanţei de astăzi, cântăreața a primit un an închisoare pentru dare de mită, însă magistraţii au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de încercare pe o durată de doi ani.

În această perioadă, Lidia Buble trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere şi obligaţii, conform hotnews.ro:

  • să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;
  • să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă;
  • să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii în comunitate.

Buble va presta și 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti.

Decizia nu este definitivă, conform news.ro.

„În baza de art. 290 alin. (1) C. pen., cu aplic. art. 75 alin. (2) lit. „a” şi „b” C. pen. cu aplicarea art. 396 alin. 10 c.pr.pen. condamnă inculpata BUBLE LIDIA, la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. În baza art. 91 c.pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani”, se arată în decizia Tribunalului Bucureşti.

În cea mai recentă fotografie publicată de Buble pe Instagram, ea se afla în mașină și își îndemna fanii să zâmbească, așa cum face și ea.

Lidia Buble, condamnată la închisoare pentru dare de mită. Va presta și muncă în folosul comunității
Foto: Instagram / lidiabuble
Lidia Buble, condamnată la închisoare pentru dare de mită. Va presta și muncă în folosul comunității
Foto: Instagram / lidiabuble (colaj Redacția)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: