Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce își ocupă timpul fostul lider PSD Adrian Năstase: „M-a făcut să rămân vital până la vârsta asta”

Cu ce își ocupă timpul fostul lider PSD Adrian Năstase: „M-a făcut să rămân vital până la vârsta asta”

Cu ce își ocupă timpul fostul lider PSD Adrian Năstase

Cu ce își ocupă timpul fostul lider PSD Adrian Năstase. Fostul premier al României, Adrian Năstase, produce propria pălincă în gospodăria sa din Cornu, o comună din județul Prahova. Nu o comercializează, dar politicianul recunoaște că îi face plăcere să le ofere prietenilor apropiați.

Cu ce își ocupă timpul fostul lider PSD Adrian Năstase: „M-a făcut să rămân vital până la vârsta asta”

Adrian Năstase, fostul premier al României, produce propria pălincă în gospodăria sa din Cornu, o comună din Județul Prahova. Acesta nu o comercializează, dar politicianul recunoaște că îi face mare plăcere să le ofere prietenilor săi pălincă produsă de el. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Adrian Năstase, 71 de ani, a povestit că acest lucru a devenit un hobby pentru el.

Am putut să produc o pălincă absolut remarcabilă. Eu beau cu măsură, mai am încă resurse. Mă bucur să le ofer prietenilor, am făcut niște sticle speciale, pe care am scris ‘Cornu’ și inițialele mele. Se pun merele sau prunele în budane și ele fermentează, apoi când se formează podul deasupra, este momentul să pregătești țuica. Vin nu fac, nu e zonă potrivită pentru asta, fiind la o altitudine de 600 de metri”, a explicat fostul președinte al Partidului Social Democrat (PSD).

Politicianul s-a retras în Cornu, alături de soția sa. Cei doi se ocupă cu gospodăria, iar viața în natură îi liniștește foarte mult. „Noi continuăm ciclul ăsta, de a gospodări, pentru că eu cred că este ceea ce m-a făcut să rămân cumva vital și la 71 de ani. Faptul că ne ocupăm de roșii, de gogoșari, de legume și toată munca asta în aer liber, alergând, mergând dintr-o parte într-alta, căutând, asta ne menține totuși un anumit ritm de viață”, a povestit fostul premier la podcast.

Adrian Năstase, teorie înfricoșătoare

Adrian Năstase a analizat cele mai noi informații privind războiul din Ucraina și decizia Finlandei și a Suediei de a intra în NATO. Acesta consideră că aderarea Finlandei și Suediei la NATO ar putea complica situația de securitate globală.

„Noi ne-am făcut iluzii că războiul rece s-a încheiat în 1989 – 1990, apoi în 1991 s-a destrămat Uniunea Sovietică, Rusia a devenit o țară care avea o relație oarecum civilizată cu Occidentul, încerca să beneficieze de ceea ce a însemnat până la urmă într-o formulă de după 1991 un capitalism sovietic și care încerca să scoată din haos un conglomerat care era Uniunea Sovietică printr-o relație armonioasă, încurajată, de altfel, de Occident, poate pentru anumite interese, dar în orice caz într-o relație care a mers destul de bine până când Rusia a avut sentimentul că această expansiune către Est a NATO construiște un control sanitar, o zonă de izolare și dispare acea zonă tampon care era cumva acceptat între Occident și Rusia.Iar acum am impresia că se joacă un fel de joc de șah, dar jocurile de șah nu durează la infinit. Ele, până la urmă ,ajung la un anumit deznodământ, iar pentru mine este extrem de îngrijorător faptul că Finlanda și Suedia și-au anunțat intenția de a adera la NATO. Știm foarte bine că acestă agresiune a Rusiei, indiferent cum o numesc ei, a pornit tocmai de la intenția Ucraine de a deveni membru al NATO.”, a spus Adrian Nastase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: