Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Dani Oțil în timpul sarcinii. Când va naște fostul model

Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Dani Oțil în timpul sarcinii. Când va naște fostul model

GALERIE FOTO (3) Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Dani Oțil în timpul sarcinii

Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Dani Oțil în timpul sarcinii. Prezentatorul de la Antena 1 este în culmea fericirii după ce în urmă cu câteva săptămâni s-a căsătorit cu aleasa sa. Mai mult, Gabriela Prisăcariu este însărcinată și abia așteaptă să-și strângă copilul la piept. Cu toate astea, fostul model se confruntă cu unele probleme de sănătate. Despre ce este vorba?

Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Dani Oțil în timpul sarcinii. Când va naște fostul model

Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Dani Oțil în timpul sarcinii. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în urmă cu câteva săptămâni, iar peste câteva luni vor deveni părinți pentru prima oară. Recent, fostul model a avut o discuție cu fanii ei virtuali, spunându-le că se confruntă cu unele probleme de sănătate, dar soțul ei o ajută să treacă peste ele. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, Gabriela a declarat că s-a confruntat cu unele dureri, atât la nivelul ovarelor, cât și a spatelui.

Mai mult, blondina a făcut o mărturisire emoționantă spunând că Dani o ajută să scape de aceste dureri, masând-o. Aceasta le-a sfătuit pe viitoarele mămici să meargă la doctor dacă durerile de ovare sunt mai intense. „Dureri mai sunt… (n.r. – de ovare), dar nu cred că este ok să țină așa mult… Vorbește cu medicul tău. (…) Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap… În rest, foarte bine. Stau în pat liniștită și mă mai masează Dani”, a scris soția lui Dani Oțil pe Instagram.

Soția lui Dani Oțil, însărcinată în 28 de săptămâni, le-a spus internauților că cel mai probabil va naște la începutul lunii septembrie, dar nu știe exact data nașterii. „La începutul lunii septembrie. (…) Aproape 28 de săptămâni. Încă nu am decis… (n.r. cum va naște). Vedem ce vrea și bebelușul”, a adăugat Gabriela Prisăcariu pe rețeaua socială.

Gabriela Prisăcariu s-a îngrășat 10 kilograme

Fost model, partenera lui Dani Oțil se pare că s-a îngrășat 10 kilograme în sarcină. Înainte de a rămâne gravidă avea 60 de kilograme, iar acum are 70. „Înainte de sarcină aveam 60 de kilograme iar acum am 70”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Story.

Gabriela a devenit cunoscută la nivel național după de a început o relație cu Dani Oțil, iar recent cei doi s-au căsătorit. Blondina este cu 10 ani mai tânără decât moderatorul tv, dar era deja topmodel în momentul în care l-a cunoscut pe acesta. Are 1.80 și, înainte de sarcină avea un trup bine lucrat la sala de fitness.Prima apariție a Gabrieliei a avut loc în urmă c 6 ani, când a participat la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”.

La acea vreme, a fost una dintre concurentele apreciate de celebrul creator de modă. Mai mult, soția lui Dani Oțil a fost printre concurentele implicate în cele mai multe scandaluri în cadrul show-ului. Era poreclită „Scorpia” pentru că era obsedată de curățenie. Gabriela Prisăcariu a participat și la o emisiune matrimonială, iar afirmațiile sale erau foarte controversate, la acea vreme. „Bărbaţii caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea şi nici nu caut. Am fost cu bărbaţi care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt şi frumoasă, şi mai am şi ceva în cap, aşa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, declara Gabriela Prisăcariu în cadrul emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: