Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil a vorbit despre soacra sa. Prezentatorul se teme de ea și evită să facă unele lucruri

Dani Oțil a vorbit despre soacra sa. Prezentatorul se teme de ea și evită să facă unele lucruri

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor și pe zi ce trece mai adaugă un capitol poveștii lor de iubire.Proaspeții însurăței par să fie mai fericiți ca niciodată de când și-au unit destinele și așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a primului lor copil. Gabriela Prisăcariu radiază de fericire, lucru vizibil din pozele pe care le postează, dar și din aparițiile publice.

Dani Oțil se teme de mama soacră

Dani Oțil a povestit că îi este teamă de mama Gabrielei Prisăcariu. Motivul este unul foarte amuzant. Prezentatorul a povestit faptul că a avut un costumd e rezervă pentru nuntă în cazul în care vărsa băuturi care să îi păteze ținuta. Dani Oțil a mărturist că niciodată nu ar fi avut curajul să bea în preajma soacrei sale, făcând o glumă pe seama înățimii ei.

Mai sunt oameni care se consideră prieteni și pe la ora asta mă întreabă ce fac. Fac pe dracu să mă ia. Așa aș răspunde în mod normal. De vreo câteva săptămâni răspund: ‘Mă joc cu mămicile mele’. Nimeni nu cere explicații, nimeni nu vrea să știe. (…) Eu ieri am purtat costumul de rezervă de la cununie pentru că cine mi-a făcut costumele a zis că mă îmbăt și mă pătez. Atâta încredere a avut în mine. De parcă eu am curaj să mă îmbăt cu soacra mea, că are 1.95, lângă mine.„,a povestit Dani Oțil.

Ce spune Gabriela Prisăcariu despre căsnicia cu Dani Oțil

Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu. Totul este perfect acum, suntem fericiți împreună și ne iubim, iar asta e ceea ce contează. Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate. Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult.„, au fost declarațiile Gabrielei Prisăcariu legate de căsnicia cu Dani Oțil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: