Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, implicat într-un accident cu mașina de curse! Cum se simte prezentatorul de la Antena 1

Dani Oțil, implicat într-un accident cu mașina de curse! Cum se simte prezentatorul de la Antena 1

GALERIE FOTO (2) Dani Oțil, implicat într-un accident cu mașina de curse! Cum se simte prezentatorul de la Antena 1

Dani Oțil a fost implicat într-un accident în timp ce participa la raliul organizat la Mangalia. Cel care a anunțat a fost chiar prezentatorul! În ce stare se află acum vedeta?

Dani Oțil, implicat într-un accident cu mașina de curse

Dani Oțil este cunoscut pentru faptul că este un împătimit al raliurilor, astfel că nu putea să piardă prima etapă din Campionatul Național de Super Rally, pe străzile din Mangalia. Se pare însă, din păcate, că anul acesta a fost cu ghinion pentru prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Matinalul a avut parte de un accident neplăcut, în urma căruia mașina pe care o conducea a avut nevoie de reparații imediate. Prezentatorul de la Antena 1 a fost primul concurent, deschizând cursa cu un prototip Radical SR1, urmat de campionul național din anul 2019, Costel Cășuneanu.

În urmă cu un an, matinalul de la Antena 1 a reușit să câștige singura etapă organizată pe timp de pandemie. În schimb, anul acesta viitorul tătic nu a mai reușit aceeași performanță, ba din contră. Dani Oțil și-a anunțat fanii despre incident pe rețelele de socializare, spunându-le cum s-a petrecut totul, însă nu oricum, ci sub o formă amuzată.

”Rămâne în cartea mea cu două reci și una caldă: Am lovit mașina neprovocat, fără să mă grăbesc, după un cumul de factori nefericiți. Am reușit să improvizăm, am făcut timp de podium, dar s-a stricat altceva… Caldă e ca ne-am întors la curse în oraș și am văzut fețe fără mască după un an”, a fost mesajul transmis de Dani Oțil, care însoțea o fotografie în care apărea vedeta lângă mașina sa „reparata” cu bandă adezivă.

Dani Oțil, implicat într-un accident cu mașina de curse! Cum se simte prezentatorul de la Antena 1

Dani Oțil și-a enervat mama chiar în ziua nunții lui

Dani Oțil, prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a povestit amânunte picante de la nunta sa, care a avut loc sâmbătă, 15 mai. Matinalul a spus că a fost certat de mama sa din cauza meniului. Se pare că meniul de la nunta lui Dani Oțil, eveniment ce a avut loc la resturantul său, nu a fost întru totul pe placul mamei mirelui. De ce? Pentru că meniul nu a conținut și tradiționalele sarmale, așa cum se obișnuiește, de regulă, la evenimente de acest gen.

”M-a certat maica-mea ca nu am avut sarmale la nunta. Păi cine putea sa mai faca sarmale sambata, cine sa le mai impatureasca?”, a dezvăluit Dani Oțil în timpul emisiunii sale.

De asemenea, tot Dani Oțil a vorbit la începutul acestei săptămâni despre evenimentul fericit din viața sa. Acesta a descris evenimentul important ca fiind un teambuilding, nicidecum o nuntă oarecare.

”Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n red. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a spus Dani Oțil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: