Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil și-a enervat mama chiar în ziua nunții lui! Care a fost motivul: ”M-a certat rău”

Dani Oțil și-a enervat mama chiar în ziua nunții lui! Care a fost motivul: ”M-a certat rău”

Dani Oțil și-a enervat mama chiar în ziua nunții lui! Care a fost motivul: ”M-a certat rău”

Dani Oțil făce în continuare dezvăluiri despre ce s-a întâmplat la nunta lui, care a avut loc sâmâbătă. Se pare că matinalul și-a enervat mama foarte tare în ziua evenimentului. 

Dani Oțil și-a enervat mama chiar în ziua nunții lui! Care a fost motivul: ”M-a certat rău”

Dani Oțil, prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a povestit amânunte picante de la nunta sa, care a avut loc sâmbătă, 15 mai. Matinalul a spus că a fost certat de mama sa din cauza meniului.

Se pare că meniul de la nunta lui Dani Oțil, eveniment ce a avut loc la resturantul său, nu a fost întru totul pe placul mamei mirelui. De ce? Pentru că meniul nu a conținut și tradiționalele sarmale, așa cum se obișnuiește, de regulă, la evenimente de acest gen.

”M-a certat maica-mea ca nu am avut sarmale la nunta. Păi cine putea sa mai faca sarmale sambata, cine sa le mai impatureasca?”, a dezvăluit Dani Oțil în timpul emisiunii sale.

De asemenea, tot Dani Oțil a vorbit la începutul acestei săptămâni despre evenimentul fericit din viața sa. Acesta a descris evenimentul important ca fiind un teambuilding, nicidecum o nuntă oarecare.

”Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n red. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a spus Dani Oțil.

La nunta lui Dani Oțil au participat vedetele de la Neatza cu Răzvan și Dani, dar și prietenii și rudele celor doi. La marele eveniment, Ramona Olaru a purtat o rochie vaporoasă nude, care i-a pus în valoare tenul bronzat și formele. Ea a fost profund sensibilizată de fericirea colegului ei de matinal, filmându-i toată seara și postând o serie de clipuri scurte pe Instastories, alături de mesaje emoționale.

Răzvan Simion a fost însoțit de iubita sa, Daliana Răducan. Cei doi au purtat costumații asemănătoare, pe tonuri bej, și au atras, de asemenea, toate privirile. Dani și soția sa așteaptă un copil.

Dani Oțil, mesaj pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a căsătorit

Dani Oțil i-a transmis un mesaj Mihaelei Rădulescu, după ce în weekend s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. Înainte de asta, Dani Oțil a spus marți, în emisiunea sa de la Antena 1, că la eveniment nu au fost foarte mulți invitați, având în vedere pandemia.

”Se vede cu ochiul liber că suntem mai mulți căsătoriți în emisiune. Probabil voi fi împuns că n-am avut sarmale, dar vă reamintesc că n-a fost o nuntă, a fost un team-building, pentru că am fost-40-42 (n.r. de oameni)”,  a spus Dani Oțil.

Bianca, astrologul emisiunii, l-a completat ulterior, cu: „N-aș fi ratat niciodată momentul ăsta. Voiam să fiu sigură că fecioara noastră spune „da”.  Mi-au spus o grămadă de femei că dacă s-a căsătorit Dani, mai au și ele o șansă, ele având tot parteneri fecioară și așteaptă de ani buni să fie luate ”, a spus Bianca.

După ce a auzit cele spuse de Bianca, Dani Oțil a ținut să facă o remarcă despre Monaco, locul în care s-a stabilit fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu.

”Apropo de asta, am înțeles că ieri a fost și un pic de doliu într-o parte a Bucureștiului, cică s-a plâns. Dacă vreți să faceți o depunere de flori la restaurant se poate întâmpla, faceți acolo un colțișor, pentru că sunt unele care au înghițit în sec așteptându-mă chiar până la 40 de ani.Se pot depune flori, apropo, și la Monaco dacă…se pot așeza acolo…”,  a dezvăluit Dani Oțil în cadrul emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: