Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce probleme se confruntă fiica lui Nicole Cherry? Cântăreața a povestit tot

Cu ce probleme se confruntă fiica lui Nicole Cherry? Cântăreața a povestit tot

GALERIE FOTO (2) Cu ce probleme se confruntă fiica lui Nicole Cherry

De când a devenit mamă, Nicole Cherry e mai fericită ca oricând. Își soarbe din priviri minunea și se bucură de fiecare etapă întâlnită. De câteva zile, însă, cântăreața a mărturisit că fiica sa trece prin câteva episoade neplăcute. Cu ce probleme se confruntă?

Fiica lui Nicole Cherry, primii colici

La vârsta la care orice copil trece prin colici, Nicole Cherry spune că și micuța sa experimentează aceste trăiri. Asta o face să plângă mai mult, să adoarmă mai greu și să fie mai sensibilă. Cu toate acestea, cântăreața nu e deloc îngrijorată, căci știe că e o etapă total firească. „A fost agitată toată noaptea din cauza colicilor. Cumva ea m-a serbat de la 12 noaptea. M-a lăsat trează să citesc mesajele. Mă miram cât de devreme se trezesc unii oameni”, spune Nicole mărturisind cum și-a petrecut seara de Moș Nicolae.

Cântăreața a avut o naștere ușoară

Cântăreața a mărturisit că deocamdata fiica sa a luat contact cu un număr restrâns de oameni, dorindu-și să o protejeze cât mai mult în aceste vremuri: „ Prietenele mele nu au venit în vizită, astăzi urmează. Am încercat să introducem ușor fiecare persoană în casă, pentru că nici timpurile nu ne mai ajută să fim așa apropiați”.

Nicole Cherry si fiica sa
Nicole Cherry si fiica sa

Cât despre naștere, Nicole spune că totul a decurs normal și că nimic nu i-a întinat fericirea de a-și ține primul născut în brațe: „Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu nu am simțit nimic. Efectiv m-am bucurat de fetiță. Nașterea în sine a fost frumoasă și perioada de după, la fel. Chiar m-am bucurat 100% de ea și nu am simțit nimic. A fost de ajuns să o privesc și am uitat de tot.”, a declarat Nicole Cherry.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: