Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce s-a confruntat Mara Bănică înainte de a naște al doilea copil: “Plâng trei-patru ore pe zi”

Cu ce s-a confruntat Mara Bănică înainte de a naște al doilea copil: “Plâng trei-patru ore pe zi”

Mara Bănică trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale! A ales pentru o perioadă să se retragă din lumina reflectoarelor, timp în care a devenit mamă pentru a doua oară! A adus pe lume o fetiță cu care și-a întregit familia. Însă nu au lipsit emoțiile până la acest punct. Iată cu ce s-a confruntat Mara Bănică înainte de a naște al doilea copil.

Mara Bănică a născut chiar în prima zi a lunii februarie, cel de-al doilea copil. Vestea a dat-o chiar jurnalista, la câteva ore după ce a adus-o pe lume pe fetița ei.

Mara Bănică a născut al doilea copil

Mara Bănică a anunțat fericitul eveniment printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

„Astazi ne am marit familia!❤️❤️❤️ Am nascut dimineata la 7.24 o fetita perfect sanatoasa! Suntem bine amandoua, ne acomodam cu viata exterioara! Tot astazi este si ziua de nastere a mamei mele, asa ca un cadou mai frumos nu cred ca s ar fi potrivit! Multumesc anticipat tuturor pentru urari si sa va fie bine!🙏🤗❤️”, a fost anunțul pe care jurnalista l-a făcut de pe patul de spital.

Însă ultimele luni de sarcină nu au fost ușoare pentru Mara Bănică. A stat mai mult acasă, pentru a se proteja de orice pericol pe ea, dar și pe cea mica. A încercat să facă timpul să treacă mai frumos, așa că a vizionat toate filmele de pe o celebră platformă online.

Cu ce s-a confruntat Mara Bănică înainte de a naște al doilea copil: “Plâng trei-patru ore pe zi”

Nu toate au fost roz în ultimele luni de sarcină pentru Mara Bănică. A urmat o perioadă de insomnii. Totodată, a luat și ceva kilograme în plus.

„Plâng trei-patru ore pe zi. Eu nu am voie să iau pastile deloc. Așa am ajuns la psiholog, fac terapie on-line! Eu eram psihic ca un tanc! Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie. Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic. Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu.

Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frică să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și Covid anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!”, a mărturisit Mara Bănică, în urmă cu câteva luni de a naște, pentru Click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: