Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce s-ar ocupa Inna dacă nu ar mai fi cântăreață. Ce propunere a primit artista

Cu ce s-ar ocupa Inna dacă nu ar mai fi cântăreață. Ce propunere a primit artista

Inna este una dintre cei mai de succes artiști din țară, dar și la nivel internațional. De altfel, pandemia și-a spus cuvântul și asupra ei, în pofida acestui lucru. Dacă nu ar mai putea fi cântăreață, Inna a dezvăluit cu ce s-ar mai putea ocupa. Chiar a primit și o propunere în acest sens.

Cu ce s-ar ocupa Inna dacă nu ar mai fi cântăreață. Ce propunere a primit artista

Inna a precizat într-un podcast că, dacă nu ar mai putea fi artist, ar putea fi voce pentru desene animate. A primit chiar și o ofertă la un moment dat, pentru o astfel de funcție, din partea postului Cartoon Network. Nu a acceptat-o însă, din lipsă de timp.

”Da, voci pentru desene animate. A fost la un moment dat, anul trecut o propunere de la Cartoon Network să fiu voce și n-am avut timp. Eram în turneu în Mexic. Ar fi foarte tare”, a spus Inna în podcastul lui Andi Moisescu.

Inna este unul dintre cei mai bine plătiți cântăreți din țară. Potrivit site-ului CelebrityNetWorth, Inna ar avea o avere mai mare și decât Ilie Năstase, care are 15 milioane de dolari. La începtul anului 2020 avea o avere de 20 de milioane de dolari. În concertele de peste hotare, Inna primește sume de  40.000 de euro, 10.000 de euro sau 15.000 de euro. În țară, un concert al Innei ajunge până la 5.000 de euro, iar în noaptea de Revelion, ar primi pentru o cântare chiar și 60.000 de euro.

În anul 2020, Inna pare că și-a regăsit și iubirea. Este împreună cu Deliric, pe numele său real, Răzvan Eremia.

”A fost un an delicat, diferit, departe de scenă, de călătoriile cu care eram obișnuită, un an în care am petrecut mai puțin timp cu familia, pentru că am vrut să îi protejez. Dar, de asemenea, un an în care am continuat să compun muzică, să filmez videoclipuri, am și călătorit atunci când s-a putut. Am avut și am grijă să respect regulile pentru a fi sănătoasă și pentru a nu îi pune pe cei dragi în pericol” a spus Inna, pentru Playtech.ro.

Inna a semnat scrisoarea celor 100 de artiști

Anul trecut, Inna a făcut parte dintre cei 100 artiști care au semnat o scrisoare prin care cereau ajutor mai mare de la stat, în contextul pandemiei.

”Este un demers care se întâmplă în multe alte țări din lume și îi vizează pe toți profesioniștii din domeniu, nu doar pe artiștii care ies în față. Nu pot să spun dacă vom avea sau nu câștig de cauză, rămâne de văzut„ a spus Inna .

Înainte de pandemie, Inna a mai  avut 2-3 concerte și un concert de tip drive-in. Mulți dintre banii câștigați din muzică, Inna îi investește tot în carieră.

”Am avut 2-3 concerte înainte de pandemie și apoi un concert diferit, drive-in, care a avut loc în iunie, prima mea experiență de acest gen. Cred că toate domeniile au fost afectate de pandemie, este o schimbare mare. Banii câștigați din muzică sunt reinvestiți tot în muzică”, a mai explicat Inna, pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: