Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă Inna din concerte. Artista are o avere colosală

Câți bani câștigă Inna din concerte. Artista are o avere colosală

Inna

În timp ce buzunarele multor artiști sunt afectate de pandemie, Inna pare că stă bine la capitolul financiar. Artista câștigă bani frumoși din concerte și are o avere mai mare chiar și decât a marelui tenismen, Ilie Năstase.

Ce avere are Inna

Inna este fără doar și poate unul dintre artiștii români cei mai bine plătiți la concerte. Acest lucru a ajutat-o, de-a lungul anilor, să acumuleze o avere fabuloasă. În acest an, Inna a intrat cu o sumă mare, potrivit site-ului CelebrityNetWorth care a realizat, la începutul lui 2020, un top al celor mai bogate vedete de pe Glob, informează impact.ro.

Potrivit site-ului CelebrityNetWorth, Inna figurează ca a început anul 2020 cu o avere de 20 de milioane de dolari. Ea îl întrece și pe Ilie Năstase, care are o avere de  15 milioane de dolari.

Câți bani câștigă Inna din concerte

Inna este plătită foarte scump pentru un concert. La concertele pe care le ține peste hotare încasează  și 40.000 de euro, 10.000 de euro sau 15.000 de euro, iar în țară, un concert al Innei ajunge până la 5.000 de euro. De altfel, în noaptea de Revelion, Inna a primit pentru o cântare chiar și 60.000 de euro.

Inna, relație cu Deliric

Inna trăiește de câteva luni o poveste frumoasă de dragoste cu Deliric, pe numele său real, Răzvan Eremia. Pentru ea, anul 2020 este nu doar anul în care iubeșt, ci și un an ”delicat, diferit”.

”A fost un an delicat, diferit, departe de scenă, de călătoriile cu care eram obișnuită, un an în care am petrecut mai puțin timp cu familia, pentru că am vrut să îi protejez. Dar, de asemenea, un an în care am continuat să compun muzică, să filmez videoclipuri, am și călătorit atunci când s-a putut. Am avut și am grijă să respect regulile pentru a fi sănătoasă și pentru a nu îi pune pe cei dragi în pericol” a spus Inna, pentru Playtech.ro.

Pentru aceeași sursă, Inna a explicat și de ce a semnat scrisoarea celor 100 artiști în care cereau ajutor mai mare de la stat, în contextul pandemiei.

”Este un demers care se întâmplă în multe alte țări din lume și îi vizează pe toți profesioniștii din domeniu, nu doar pe artiștii care ies în față. Nu pot să spun dacă vom avea sau nu câștig de cauză, rămâne de văzut„ a spus Inna .

Tot pentru Playtech.ro, Inna a precizat cum a decurs anul 2020 pentru ea, având în vedere că mulți artiști sunt afectați de pandemia de coronavirus. Ea spune că a avut un concert drive-in și că banii pe care îi câștigă în muzică, îi investește…tot în muzică.

”Am avut 2-3 concerte înainte de pandemie și apoi un concert diferit, drive-in, care a avut loc în iunie, prima mea experiență de acest gen. Cred că toate domeniile au fost afectate de pandemie, este o schimbare mare. Banii câștigați din muzică sunt reinvestiți tot în muzică”, a mai explicat Inna, pentru sursa menționată anterior.

Inna este originară din Neptun și a avut o copilărie petrecută lângă mare. Înainte de a ajunge o artistă cunoscută în toată lumea, Inna a lucrat ca recepționeră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: