Redactia.ro
Home » Monden » Inna, mesaj emoționant pentru fostul iubit, Lucian Gâtiță, de ziua lui de naștere

Inna, mesaj emoționant pentru fostul iubit, Lucian Gâtiță, de ziua lui de naștere

GALERIE FOTO (4)

Celebrul manager Lucian Gîtiță își aniversează azi ziua de naștere. Inna nu a ezitat și i-a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie. Și artista Antonia a reacționat. 

 

Inna, mesaj pentru fostul iubit

Lucian Gîtiță este unul dintre cei mai cunoscuți manageri din România. Fondatorul Global Records care și-a început imperiul financiar cu Inna, și-a aniversat ziua de naștere.

Inna i-a transmis un mesaj din suflet fostului iubit și manager, cu ajutorul căruia a cunoscut succesul. Celebra artistă i-a transmis cele mai frumoase gânduri pe Instagram, printr-un mesaj spus din inimă. Artista a dezvăluit că Lucian Gîtiță nu i-a fost doar manager, ci și frate și prieten bun, și a subliniat că îi apreciază munca pe care o depune pentru industria muzicală.

„La mulți ani managerului meu, fratelui meu, prietenului meu … Exemplul perfect de pasiune și ambiție”, a fost mesajul Innei din dreptul fotografiei de pe Instagram. 

Și Antonia a ținut să îi transmită gânduri bune managerului de ziua lui de naștere. „La mulți ani celui mai bun! Știu tu de ce! Mulțumesc pentru tot! Au fost opt ani frumoși. La mulți ani acestui om care a făcut istorie în România… managerul meu! Te iubesc!”, i-a spus Antonia lui Lucian Gîtiță.

 

Lucian Gîtiță, tătic pentru prima dată

Fostul iubit al Innei va deveni tătic pentru prima dată. După despărțirea de Inna, fondatorul Global Records pare că și-a găsit fericirea în brațele noii iubite. Mai mult, Bianca Gîtiță, partenera de viață a celebrului manager, i-a dăruit un băiețel, anul acesta.

„Sunt cel mai fericit bărbat în viață, sunt atât de norocos să te am alături”, a scris Lucian Gîtiță în dreptul unei fotografii cu iubita lui, atunci când era însărcinată.

Pe de altă parte, și artista Inna pare să fi trecut peste relația pe care a avut-o cu celebrul manager al vedetelor. Una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de la noi, Inna și-a refăcut viața cu Deliric.

Inna și Deliric par mai fericiți ca niciodată unul în brațele celuilalt și formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Cu toate acestea, artista se poate considera o femeie norocoasă, deoarece Deliric este un familist convins.

Preţuiesc familia, sunt un tip care alege să petreacă cât mai mult timp cu familia. Am un cerc de prieteni restrâns, deşi cunosc foarte multă lume. Sunt un om deschis, comunic cu lumea, mă simt bine, dar am încercat să menţin nişte relaţii strânse cu oameni pe care îi cunosc demult şi să construim peste chestia asta. Nu sunt genul care işi schimbă de la an la an prietenii şi cercul de oameni cu care face treaba”, declara Deliric, în urmă cu ceva timp.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: