Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu le jignește pe Inna, Margherita de la Clejani și Ruby. Ce a revoltat-o pe vedetă

Oana Zăvoranu le jignește pe Inna, Margherita de la Clejani și Ruby. Ce a revoltat-o pe vedetă

GALERIE FOTO (8)

Oana Zăvoranu continuă atacul la adresa persoanelor celebre din România. ”Querida” a trecut la categoria artiste, după ce, în ultima perioadă, a intrat în conflict cu diverși influenceri români.

 

Oana Zăvoranu, atac la Inna, Ruby și Margherita de la Clejani

Oana Zăvoranu a răbufnit. Vedeta le face urâte pe Inna, Ruby și Margherita de la Clejani. Zăvo s-a arătat revoltată de modul în care arătau vedetele înainte de a apela la operații estetice.

Dacă până acum Zăvo a ținut să le atragă atenția influencerilor, diva a hotărât să treacă la artiste. Zăvoranu a fost scoasă din minți de modul în care arătau vedetele înainte de a apela la bisturiu.

”Querida” le-a făcut urâte pe unele dintre cele mai celebre artiste. Dovada că nu există femei urâte, ci doar femei sărace, a fost mesajul care a însoțit poza. Nu sunt de acord. Urâtele sunt urâte, a completat Oana, în cadrul mesajului.

Printre vedetele atacate de Zăvoranu se numără și Bianca Drăgușanu și Anda Adam. Zăvoranu a avut cuvinte jignitoare la adresa Andei Adam. Bruneta a criticat modul în care arăta Anda la începuturile carierei și operațiile estetice pe care le are la nivelul feței.

 

 

Însă, fosta soție a lui Pepe nu a scăpat-o din vizor nici pe Loredana Chivu, căreia i-a transmis un mesaj de taotă frumusețea, zilele trecute. Oana Zăvoranu a acuzat-o pe Loredana Chivu că este neîngrijită și că are unghiile murdare.

„Când facem reclamă la ochelari face, ne spălăm și noi jegu’ care colcăie pe «supt» ghiare. Morcovi nu pui supt unghii? Că pot crește liniștiți… zic”, i-a transmis bruneta Loredanei Chivu pe Instagram.

Nici Andreea Tonciu nu a scăpat de replicile răutăcioase ale Oanei Zăvoranu. Oana Zăvoranu s-a legat de forma nasului ei, pe care o avea înainte de a se opera. „Ce e înalt ca formă de relief?”.  „Fostu’ tău nas…”, a fost descrierea Oanei Zăvoranu pe rețeaua de socializare.

Andreea a fost deranjată de spusele Queridei și a ripostat. ”Sunt foarte siderată de anumite persoane, oameni, femei bărbați care nu au ce sa facă și își pierd timpul dând niște comentarii foarte urâte. Mă judecă, îmi vorbesc foarte urât și eu chiar nu-i înțeleg pe oamenii ăștia. Nu au loc de muncă, nu au ce face, cum poți să judeci o persoană când tu ești mai grav”, a spus Andreea Tonciu.

 

Zăvoranu lansează atac după atac

Querida a mai iscat un scandal, în urmă cu câteva zile, când, s-a legat de postarea Oanei Roman de pe pegian de Instagram. Fiica lui Petre Roman a postat pe InstaStory un filmuleț, în care a fost făcută de râs de fetița ei. În timp ce Oana Roman le-a mărturisit fanilor că a mâncat doar o felie de pizza, fiica sa a contrazis-o și a spus că a mâncat trei.

Connect-R a simțit nevoia să o apere pe Oana Roman și a comentat imediat. „E o crimă să mănânci 3 felii de pizza? Sau crimă să dai într-un om ce a mâncat 3 felii de pizza? Nu o apăr pe Oana Roman, dar nici n-am să stau să o judec în fel și chip! Căcci poate o singură zi din viață și destinul ei mi-ar fi fost îndeajuns încât să clachez”, a reacționat Connect-R. Ulterior, Oana Roman i-a mulțumit pentru gestul făcut.

Querida nu s-a oprit aici și a avut o replică acidă și la adresa lui Connect-R. „Connect-R, CĂCCI ce? Ia uite, mă, cum are milă de ea Connect-R aka Reluțu… CĂCCI el o înțelege și știe că ea nu și-a găsit avocat „second hand” când a încercat să caute unul pe un cont de Facebook care vindea haine purtate”, a fost reacția brunetei.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: