Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă acum Elena Băsescu?! Imagini inedite cu fiica lui Traian Băsescu

Cu ce se ocupă acum Elena Băsescu?! Imagini inedite cu fiica lui Traian Băsescu

GALERIE FOTO (2) Cu ce se ocupă Elena Băsescu în prezent?

Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, continuă să fie o prezență marcantă în peisajul monden autohton, deși zilele în care se afla în lumina reflectoarelor politice par să fi trecut. Cu toate acestea, EBA, așa cum este cunoscută în mass-media, reușește să surprindă publicul cu ocazionale apariții care amintesc de diversitatea intereselor și activităților sale.

Ocupația Elenei Băsescu

Unul dintre aceste interese, care a rămas constant de-a lungul anilor, este pasiunea pentru echitație. Recent, Elena Băsescu a împărtășit pe Instagram o fotografie cu ea călărind, însoțită de un mesaj în engleză despre „creșterea mentalității”, sugerând o abordare filozofică sau personală asupra vieții, poate chiar o reflecție asupra parcursului său personal și profesional.

Elena Băsescu merge în fiecare săptămână la orele de echitație.
Sursa foto – Facebook | Elena Băsescu merge în fiecare săptămână la orele de echitație.

Pe lângă echitație, EBA a explorat și alte domenii. După o carieră politică notabilă, în care a deținut funcția de europarlamentar între 2009 și 2014, Elena Băsescu a făcut un viraj profesional către jurnalism, lucrând pentru Aleph News, parte a trustului de presă al lui Adrian Sârbu. Această schimbare de direcție profesională subliniază adaptabilitatea și dorința Elenei de a explora noi orizonturi.

Elena Băsescu și-a completat educația cu studii în Relații Comerciale Financiar-Bancare Interne și Internaționale, urmate de un master în Științe Politice, pregătire ce i-a facilitat atât cariera politică, cât și pe cea în domeniul relațiilor internaționale. Interesul pentru domeniul public a fost evident și în implicarea sa în Camera de Comerț și Industrie, unde a ocupat o poziție în cadrul departamentului de Relații Internaționale.

Viața personală a Elenei Băsescu

Viața personală a Elenei Băsescu a fost, de asemenea, subiectul interesului public, mai ales căsătoria și ulteriorul divorț de Bogdan Ionescu, zis Syda, cu care are doi copii, Sofia și Traian. În ciuda schimbărilor din viața personală, Elena și-a păstrat pasiunile și a continuat să se dezvolte profesional.

Elena Băsescu rămâne o figură fascinantă și complexă, ale cărei activități și interese depășesc etichetele convenționale. Pasională de echitație, cu o carieră politică și mediatică notabilă, dar și cu o implicare în sfera educațională și a relațiilor internaționale, EBA demonstrează o capacitate remarcabilă de reinventare și adaptare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: