Redactia.ro
Home » Știri » Elena Băsescu, de urgență la spital după ce a căzut de pe un cal. A ajuns în cărucior, la internări

Elena Băsescu, de urgență la spital după ce a căzut de pe un cal. A ajuns în cărucior, la internări

Elena Băsescu, de urgență la spital după ce a căzut de pe un cal. A ajuns în cărucior, la internări

Elena Băsescu, de urgență la spital după ce a căzut de pe un cal. A ajuns în cărucior, la internări. Iată detaliile!

Elena Băsescu, de urgență la spital

Alertă în familia fostului președinte al României! Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, a suferit un accident în timpul unei sesiuni de călărie și a fost nevoită să se prezinte de urgență la spital. Incidentul a avut loc în ultima zi a weekendului și a pus în alertă pe toți cei apropiați.

Potrivit informațiilor disponibile, Elena Băsescu a suferit o căzătură de pe un cal, deoarece s-a dezechilibrat de pe șa. Deși în momentul incidentului a reușit să se mențină în picioare datorită adrenalinei, după ce a ajuns acasă, a simțit nevoia de a consulta un medic de specialitate.

Cu telefonul în mână, Elena Băsescu a apelat la serviciul de ride-sharing Uber pentru a ajunge la spital. După câteva minute de așteptare, a urcat în mașină și în scurt timp a ajuns în fața Spitalului Ponderas. Cu greu a parcurs câțiva pași până la intrarea în unitatea medicală. Alegerea de a vizita un medic s-a dovedit a fi una înțeleaptă, deoarece a necesitat tratament cu antiinflamatorii pentru a se recupera complet, potrivit Cancan.

Elena Băsescu, în cărucior la internări

După ce s-a prezentat la ghișeu, Elena Băsescu a fost îndrumată spre camera de gardă, iar ulterior s-a constatat că avea nevoie de un RMN pentru a evalua un posibil traumatism cervical. După aceasta, s-a întors în camera de gardă, iar imagini surprinse arătau că starea sa de sănătate părea destul de gravă.

Fiica fostului președinte a fost plasată într-un cărucior și ulterior a fost transferată la secția de internare. Aici, tratamentul cu antiinflamatorii a avut un rol important în ameliorarea stării sale.

Nu se cunoaște dacă Elena Băsescu a rămas peste noapte în spital, dar pericolul inițial a fost înlăturat. După primele investigații, ea a afișat o expresie mai puțin îngrijorată, sugerând faptul că medicii i-au oferit o veste bună cu privire la evoluția sa, conform sursei citate.

Sursa foto: Cancan

 

 

Sursa foto articol: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: